Щоби поїхати на чемпіонат Європи, 9-річному таланту з Чернівців потрібні гроші 

Артем Овчинніков за 2 роки занять настільним тенісом досяг рівня майстра спорту і став чемпіоном України у своїй (2006 року народження) та старшій (2004-2005 р.н.) вікових категоріях. Хлопчина, безперечно, має геніальний дар до цього олімпійського виду спорту і бійцівський характер. Готуючись до європейських змагань, він тренується тричі на день.

Але спортивні заняття Артема стають непідйомними для сім’ї Овчиннікових. Якісний тенісний м’яч, приміром, який коштує понад 100 грн і витримує від п’яти до десяти годин гри. Дешеві м’ячі тримаються ще менше. Найдешевша ракетка вартує 400 грн. Професійна – до півтори тисячі.

Федерація настільного тенісу Чернівецької області не має змоги надати Артемові фінансову допомогу. Але ж і не може допустити, щоби наша юна спортивна зірочка згасла, не досягнувши своєї мети, не прославивши Україну й нашу Буковину у світовому спорті.

Тому представники Федерації настільного тенісу Чернівецької області звертаються до небайдужих чернівчан. Може, знайдуться доброчинці-меценати, які зможуть надати кошти для участі 9-річного тенісиста з Чернівців у чемпіонаті Європи.

 

Номер картки для переказів: 5168 7573 0024 8145

 

Контакт Федерації настільного тенісу Чернівецької області: Вікторія Гриф, (095)583-14-85

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Щоби поїхати на чемпіонат Європи, 9-річному таланту з Чернівців потрібні гроші ”