Семен СЕМЕНЧЕНКО: «Друга штурмова рота батальйону «Донбас»вирушає в АТО»

Командир батальйону «Донбас», народний депутат від партії «Самопоміч» Семен Семенченко повідомив на своїй сторінці у «Facebook» про відправку бійців батальйону до зони антитерористичної операції: «Хлопці пройшли весняну партизанщину, літні штурми, серпневі виходи з оточення, осінню реабілітацію і школу Нацгвардії в Золочеві, зимове сидіння. Тепер – до своїх».

Семенченко зазначив, що бійці «Донбасу» налаштовані рішуче: «Добровольці прийшли захищати Батьківщину. Не «віджимати», мародерствувати, «кришувати» та влаштовувати круїзи барами у мирних містах. Це люди, що захищають Україну своїм тілом. Цього не врахував Путін. Це – майбутнє армії. І майбутнє України».

Нинішня мобілізація бійців стала результатом їхнього мітингу, який пройшов 11 січня у  Києві і зібрав більше ніж 200 солдатів батальйону. Мета мітингу – вимога бійців провести планову ротацію і відправити їх до зони АТО. За словами учасників мітингу, ротація затримана вже більш ніж на два тижні. Вони почали свою ходу від Верховної Ради і прийшли під будівлю Міністерства внутрішніх справ, де командир батальйону Семен Семенченко особисто зустрівся з Арсеном Аваковим і вручив йому письмову вимогу бійців про відправлення їх до зони АТО. За словами учасників мітингу, вони готові захищати країну і не будуть миритися з тим, що мародери і бандити називають себе добровольцями і ганьблять уславлене ім’я батальйонів.

 

Від редакції: Питання на засипку: чому ті, які хочуть захищати батьківщину, до АТО потрапити не можуть. Але забирають тих, хто не вміє воювати і не хоче стріляти… Редакція збирає прізвища кадрових військових та «афганців», яким в облвійськкоматі вже відмовили: мовляв, нехай чекають, а коли будуть потрібні, до них звернуться…

Про це читайте у наступних публікаціях «Версій».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *