Працівники обласної стоматполіклініки плетуть маскувальні сітки

Не вперше своє професійне свято – День стоматолога, який припадає на 9 лютого, працівники Чернівецької обласної консультативної стоматологічної поліклініки відзначають нетипово. Кілька років поспіль вони цього дня безоплатно здавали кров, а торік 9 лютого передали зібрані у колективі кошти і подарунки хворим діткам, які лікуються у відділенні онкогематології Чернівецької обласної дитячої лікарні.

– Зважаючи на нинішню суспільно-політичну ситуацію, на те, що на Сході України тривають бойові дії, напередодні професійного свята вирішили допомогти нашим військовим. Довідавшись, що одна з волонтерських організацій міста шукає охочих плести маскувальні сітки для вояків АТО, вирішили долучитися до цієї доброї справи у вільний від роботи час, – каже заступник головного лікаря Чернівецької обласної консультативної стоматологічної поліклініки Ліліана ЗІНЧЕНКО. – Ініціативу підтримали у колективі, відтак склали графік, коли хто працюватиме. Розписали охочих на цілий тиждень. Причому це не тільки лікарі-стоматологи, але й техніки, медичні сестри, санітарки, працівники інших структурних підрозділів поліклініки. Заразом пропонуємо долучитися до нас колегам із інших стоматологічних закладів Чернівців, усім медикам і небайдужим.

До речі, колектив обласної стоматполіклініки допомагає бійцям АТО від перших днів антитерористичної операції. Працівники закладу збирали для них кошти, речі, придбали спеціальні рації тощо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *