Нардеп БУРБАК закликає захищати державу

– Якщо ми не будемо захищати кожен клаптик нашої землі, ворог буде вже тут. Наші хлопці перебувають майже рік на фронті… Слід провести  ротацію, – сказав Максим Бурбак на прес-конференції, що відбулася вчора у Чернівцях. – Тому я звернувся до депутатів, щоби вони проводили роз’яснювальну роботу на своїх округах, із головами сільрад, і допомагали в забезпеченні плану мобілізації.

На питання про те, чи воює в зоні АТО хтось із його близьких родичів (брати тощо), нардеп відповів, що в нього не так багато родичів. Двоюрідні, троюрідні – дівчата, жінки.

– Мій рідний брат… вся його сім’я після анексії Криму залишилася там. Маємо в сім’ї таке. А він не може там бути. Персона нон-грата в Росії і Криму – як я, так і він.

Про особисту участь в АТО Максим Бурбак сказав: «Я там був».

– Неодноразово перебував в АТО, і впевнений, що там нічого страшного нема. Так, йде війна. Герої наші гинуть. Але без цього ворог був би вже давно тут…

Пишаюся своїми 10 друзями-побратимами, які від серпня – на фронті. Андрій Кавуля, який працював у Міністерстві інфраструктури, депутат Чернівецької міськради Юрій Ватаманюк, Сергій Лазарєв…

Чи пішов би я? Звичайно. Кажу: «Я постійно до них їжджу». Я був відповідальним за сектори «М» і «С». Міністерство інфраструктури, я особисто відповідав за рубежі, які ми робили, де зараз стоїть армія. Був на передовій. Щодватижні у мене були відрядження в АТО.

Юлія БОДНАРЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *