Коли у вересні Землю накриють потужні магнітні бурі

У вересні цього року українців очікують дві потужні магнітні бурі. Перша магнітна буря накриє Землю вже 6 вересня. Саме тоді до нашої планети потрапить потужний потік сонячного вітру, через сильний сонячний спалах. Наступна потужна магнітна буря буде аж 26 вересня.

Особливо обережними у ці дні потрібно бути метеочутливим людям та особам із хронічними захворюваннями, серцево-судинними хворобами, гіпертонією тощо.

У ці дні люди можуть відчувати слабкість, головні болі, нудоту, запаморочення, хронічні болі тощо.

Лікарі радять поберегти себе у цей складний період – не перевантажуватися на роботі і навіть узяти вихідний.Варто уникати конфліктів та стресових ситуацій. Намагайтеся провести ці дні наодинці із собою або в компанії близьких та рідних людей. Також варто слідкувати за правильним режимом сну, спати не менше 8 годин та лягати не пізніше 22:00. Окрім цього за 2 години до сну медики рекомендують відкласти всі гаджети та прийняти ванну, випити заспокійливого чаю перед сном. Дуже добре на нервову систему впливають трави ромашки, звіробою, м’яти, випивши такий чай перед сном ви прокинетеся вранці бадьорими та сповненими енергії.

Також медики рекомендують вживати якомога більше свіжих фруктів та овочів у період магнітних спалахів. намагайтеся не перевантажувати ваш організм тяжкою їжею та слідкуйте за правильним раціоном. Намагайтеся не зловживати алкогольними напоями, а також не пити кави у цей непростий період. Це може врятувати метеочутливих людей від негативного впливу на їхній організм магнітних бур та вберегти від погіршення загального самопочуття.

Джерело Час-Дій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *