ХІV Відкрита міська освітньо-наукова конференція учнівської молоді «ВСЕСВІТ-2023»

Від 27 лютого і до 3 березня 2023-го у Чернівецькому музеї авіації та космонавтики тривала робота ХІV Відкритої міської освітньо-наукової конференції учнівської молоді «ВСЕСВІТ-2023». Конференція присвячується дослідженню Місяця.

3 березня 2023-го у Чернівецькому музеї авіації та космонавтики відбулося урочисте закриття і нагородження учасників та переможців XIV-ої Відкритої міської освітньо-наукової конференції учнівської молоді «Всесвіт 2023». Голова журі Віталій Васильович Яценко, директор Чернівецького центру юних техніків ім. Леоніда Каденюка підвів підсумки конференції. 40 учасників успішно виступили у семи секціях конференції. Начальниця управління освіти Ірина Ярославівна Ткачук вручила дипломи переможцям /1, 2, 3 ступеня/ та та грамоти за активну участь. Голова оргкомітету конференції, директор Чернівецького ліцею №14 Сергій Сергійович Кізіма запросив учасників конференції на Перший березневий «космічний» табір з різними активностями: розв’язок цікавих астрономічних задач, спостереження за зоряним небом у телеском, комп’ютерне моделювання, перегляд фільму «Марсіанин»…

Вітаємо всіх учасників конференції та їх керівників за цікаве, чудове спілкування, обмін досвідом, навичками, знаннями, за ваші цікаві дослідження, представлені проєкти в усі дні конференції. Бажаємо нових цілей і нових космічних перемог і подорожей! 

Більше фото із закриття конференції за посиланням – ДЗЕРКАЛЬНА ДАТА, ЗБЛИЖЕННЯ ЮПІТЕРА ТА ВЕНЕРИ, ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ «ВСЕСВІТ-2023»

©Тетяна Спориніна, фото автора та з архіву УМАКО «Сузiр’я»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *