Анонімуси – Путіну: «Жоден твій секрет не є захищеним. Ми публікуємо тисячі документів Центробанку Росії»

Група хакерів Anonymous, яка заявила про злам систем Центрального банку Росії, опублікувала 28 Гб даних. Посилання на документи в акаунті Anonymous у Твіттері, пише golosameriki.com.Вони також злили в даркнет дані російського оборонного підприємства «Алмаз-Антей». Але на цьому хакери не мають наміру зупинятися: вони вже анонсували злив документів інших оборонних підприємств, серед яких НМЛК, НВО «СПЛАВ», ВПК «НВО Машинобудування», Концерн «Океанприлад», АТ «МОЗ РІП», «КБ Машинобудування», «МПО- Гідроприлад» тощо.

Anonymous також опублікували відео звернення до президента Россії Владіміра Путіна::

«Путін, жоден твій секрет не є захищеним. Ми – скрізь, ми – у твоєму палаці, ми – там, де ти їси, ми – за твоїм столом, ми – у твоїй спальні. Ми публікуємо тисячі документів ЦБ РФ: угоди, листи, транзакції, торгові секрети твоїх олігархів, справжні економічні звіти, які приховують від публіки», – йдеться у ролику.

Нагадаємо, що група хакерів Anonymous у перший день російського вторгнення в Україну 24 лютого оголосила про те, що здійснюватиме кібератаки на сайти російських держустанов та ЗМІ. Атакам піддавалися сайти Кремля, Держдуми, Міноборони РФ, ФСБ РФ та інших держустанов.

Нині на файолообмінниках з’явилися сотні аудиторських висновків, а також дані про власників банків, пише «Російська служба Бі-бі-сі» Самі хакери стверджують, що отримали доступ і до «секретних угод» Центробанку.

Джерело: Редакція NS.WRITER

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *