Скільки коштує… чоловік

Замовне вбивство, як це не цинічно звучить, стає звичним атрибутом нашого життя. Принаймні, декому здається, що це – вдалий спосіб вирішити проблеми. Тож, коли до УМВС України в Чернівецькій області надійшла оперативна інформація, що 31-річна жінка шукає виконавців для вбивства свого 38-річного чоловіка, замість кілерів «домовлятися» пішли оперативники міліції.Для більшої натуральності вони запросили за виконання вбивства $1500. Замовниця торгувалася, тож зійшлися на $1000, але вже не за вбивство, а лише за те, щоби покалічити коханого чоловіка, зламавши йому хребет, руки й ноги. Співробітники МВС отримали $300 «авансу» і фотографію майбутньої жертви. Нарешті їй надали «докази» розправи з чоловіком і… затримали при передачі решти розрахунку.
Метою всієї оборудки було звільнення квартири від чоловіка, аби продати її. Подружжя прожило в законному шлюбі 12 років, росте донечка 11 років. У чоловіка був бізнес на «Калинці», дружина трохи допомагала на ринку та займалася домом і дитиною. Для чоловіка було цілковитою несподіванкою екзотичне замовлення дружини.
Ціна питання – приблизно 70 тисяч доларів. Стільки можна отримати нині за таку двокімнатну квартиру.
Нині наша героїня «мешкає» в СІЗО. З огляду на ст.121 КК України, за якою порушено кримінальну справу проти неї, інше житло не знадобиться їй років 7-10. Отже, коли турботлива мама вийде на волю, донечці вона вже не буде потрібна…
Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *