Обласна прокуратура – під прицілом

Рідні та знайомі нещодавно вбитого у Садгорі хлопця пікетували приміщення обласної прокуратури

IMG_0767

Близько 30 людей пікетували минулого понеділка прокуратуру Чернівецької  області. Вони – родичі й друзі вбитого у Садгорі 23-річного Юрка Ревеги – вимагали об’єктивного розслідування цього злочину та найсуворішого покарання для винуватців. Протестувальники тримали плакат з фотографією потерпілого хлопця зі слідами побоїв на мертвому обличчі.

Нагадаємо, 16 вересня 2013 року до міліції звернувся чоловік, племінник якого напередодні пішов з дому і не повернувся. Згодом тіло хлопця знайшли у струмку  неподалік дядькового обійстя. Правоохоронці з’ясували, що хлопця вбив його колишній однокласник під час з’ясування стосунків.

Як повідомили у прокуратурі Чернівецької області, за підозрою у вчиненні цього злочину правоохоронці по гарячих слідах затримали чернівчанина, стосовно якого слідчий суддя Шевченківського районного суду обрав запобіжний захід – тримання під вартою. У ході досудового розслідування проведено низку слідчих дій, допитані свідки, призначені судово-медична та інші експертизи. Слідчо-оперативна група перевіряє причетність інших осіб до вчинення злочину. Кримінальне провадження перебуває на особистому контролі прокурора області.

Однак, рідні та знайомі вбитого побоюються, що справу можуть «спустити на гальмах».

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *