Серед цьогорічних «Фінансових геніїв» – юна заставнянка  

Частина дитячих ідей переможців всеукраїнської олімпіади «Фінансовий геній», яку щороку організовує ПриватБанк, використовується у розробці нових опцій і сервісів банку.

ПриватБанк назвав імена переможців всеукраїнської олімпіади «Фінансовий геній-2019». Цьогоріч у ній змагалася рекордна кількість учасників – понад 6500 дітей. До фіналу, який відбувся у Києві, потрапили 60 учасників трьох вікових категорій. 9 призерів отримали грошові нагороди на загальну суму 123 000 грн.

Свого «фінансового генія» знову має Буковина: Ірина Дурова із Заставни із 24 балами посіла 3 місце у наймолодшій віковій категорії «Kids» і отримала 3 тис. гривень. Головний приз – 50 тис. гривень – повіз до Харкова переможець у старшій віковій категорії Денис Валіков.

Щорічна Всеукраїнська олімпіада для школярів «Фінансовий геній» нині пройшла усьоме. За цей період діти отримали понад 1 мільйон гривень на свою освіту.

Рік від року до ідеї проектів додаються нові цікавинки. Наприклад, цьогоріч учасники презентували своє бачення обслуговування дітей у банку: який сервіс і які послуги, на їхню думку, має надавати банк. Частина дитячих ідей щоразу береться за основу нових опцій і сервісів банку.

Світлана ЛИТВИН, PR-менеджер ПриватБанку у регіоні

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *