Весільні тренди-2018

Сукня, костюм, макіяж, декор, страви, перший танець. Що нині в моді, а про що краще забути?   “Це один з найважливіших днів нашого життя! Тому все має бути ідеально!” —  каже моя знайома пара про своє прийдешнє весілля, пише газета “Експрес”. Здається, останнім часом вони потонули у святкових клопотах. Яку сукню і костюм обрати, щоб бути стильними? Чим здивувати гостей? На якому фоні зробити весільне селфі?

ВБРАННЯ НАРЕЧЕНИХ

“Для нареченої цьогоріч у тренді —  не сукня, а весільні… штани! —  каже Юліана Клочко, дизайнерка весільних суконь. —  Світлі напівпрозорі брюки і легка блуза матимуть дуже стильний вигляд! Якщо ж ви хочете одягти саме сукню, то в моді —  силует “рибка”, приталені моделі з напівпрозорою тканиною чи мереживом. Поцілите в яблучко, якщо оберете дуже (!) пишну сукню —  навіть із сімома кільцями для об’єму. Фата має бути довгою та одноярусною, до кольору сукні.   Найпопулярніший колір цього сезону для вбрання нареченої —  лайт-айвері (простіше кажучи, молочний), нюдові й пудрові відтінки. Так, білосніжні сукні потрохи відходять з моди.

Яке взуття обрати? Зручне! Сучасні наречені —  за комфорт”.   “Чоловікам варто звернути увагу на фраки та смокінги з класичних тканин, які віддають металевим блиском, —  додає Михайло Поровак, дизайнер чоловічих костюмів. —  На сорочку можна одягнути жилет. Шовкова краватка доповнить образ. До речі, крім шовку, у моді —  бавовна і льон.   Що стосується кольорів, то в тренді —  комбінація рожевого, синього і білого кольорів. Позиції не здає чорний колір, який освіжають сірим, зеленим та червоним”.

ЗАЧІСКА І МАКІЯЖ ДЛЯ НАРЕЧЕНОЇ

“Прості зачіски з різноманітним плетінням —  на піку популярності, —  радить Мар’яна Попівняк, майстриня перукарства —  Сміливо обирайте колоски! До пишної сукні найбільше личитиме гладенька зачіска, для приталених силуетів —  об’ємна. Можна доповнити образ свіжою квіткою чи тоненьким обручем”.   “Нюдові відтінки —  у тренді весільного мейку, —  додає Мар’яна Ваврук, віце-чемпіонка України з макіяжу, візажистка. —  Використовуйте світлі тіні для повік, блиски для губ, помади. Хочете здивувати усіх —  намалюйте подвійну стрілку над віями”.

ДЕКОР

“Уже декілька сезонів поспіль у моді —  природність та натуральність, так званий еко-стиль, —  зазначає Юлія Хом’як, флористка-декораторка —  Квіткові композиції та багато зелені —  важливий декор стильного весілля. Для оформлення кенді-барів, фуршетів і фотозон можна використовувати гелеві кульки”.

“Для декорування залу використовують гортензію, троянду, естуому, фрезію та гвоздику, —  каже Євгенія Подвірна, флористка-декораторка. —  Вишуканості та оригінальності композиціям надасть також евкаліпт, рускус, пітоспорум.   Наймодніші кольори цього сезону у декорі —  шампань (беж), холодний синій, ультрафіолет з усіма його відтінками, приглушений темно-зелений, ніжно рожеві відтінки і чорний.   Фотозона обов’язково має поєднуватись за стилем із загальним оформленням весілля. Дуже стильний вигляд мають конструкції з хаотично розміщеними квітами.

БУКЕТ НАРЕЧЕНОЇ

Варто звернути увагу на троянди Девіда Остіна, троянди-вовузели, білу фрезію та півонії. У невеликій кількості можна використовувати штучні квіти —  гортензії, півонії чи орхідеї. Їх беруть, щоб збільшити об’єм букета”.

УСЕ ДЛЯ ГОСТЕЙ

Ю. Хом’як: “Дехто встановлює дрес-код на своє весілля. Але це вже не модно. Та й не варто викликати у людини відчуття незручності та змушувати спеціально купувати одяг, якщо відповідного вбрання немає у її гардеробі”.

Є. Подвірна: “Щоб ознайомити гостей з історією пари, можна розмістити коротку розповідь про неї у фотозоні. Чи роздрукувати світлини з фотосесії наречених і викласти біля танцювальної зони.   Для гостей доцільно зробити бонбоньєрки —  маленькі подарунки. Це може бути печиво у симпатичній коробочці, баночка меду чи джему, солодкі камінці у мішечку. Даруючи гостям таку річ, ви дякуєте їм за те, що прийши на ваше свято”.

“Щодо конкурсів, то в моді —  інтелектуальні та танцювальні програми, —  каже Руслана Кіцера, організаторка музичних програм, солістка гурту. —  Хоча прогнозую, що надалі конкурси взагалі не проводитимуть. Гості погоджуються, що набагато цікавіше слухати історії знайомства молодят, танцювати і спілкуватися”.

КУХНЯ

“Традиція незмінна: у моді —  три подачі страв, —  каже Ольга Клос, івент-організаторка. —  У фаворитах —  салати “Грецький” і “Цезар”, багато овочів, фруктів, варене м’ясо та риба. З української кухні у тренді залишається борщ чи бульйон. Дедалі частіше на столах наречених можна помітити японські суші чи мексиканські такос.

Залишаються популярними кенді-бари —  спеціальні столики з порційними десертами. Весільний торт тепер модно розрізати після весільної церемонії вінчання, не обов’язково чекати кінця вечора”.

ТАНЦІ

“Англомовні хіти дуже популярні для першого танцю наречених, —  додає Руслана Кіцера. —  У тренді для всього свята —  хіти зі всесвітньо відомих топ-чартів”.   О. Клос: “Уже не модно під час першого танцю вмикати парові машини та випускати бульбашки. Також поставочні танці вже нікого не вражають, гостям більше подобаються невимушені рухи наречених під приємну музику”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *