Гороскоп від 1 до 7 лютого для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Успіх п’ятниці буде швидше творчим ніж матеріальним. нестачу фінансів на вихідних пережити спроможетеся. Понеділок надасть нового імпульсу особистим стосункам. Новини вівторка-середи  

змусять активно працювати. У четвер будьте обережні з довірою.

ТЕЛЕЦЬ

Багато чекатимете від п’ятниці, але на вихідних не поспішайте розчаровуватися: підсумки ще попереду. Брак тактовності може спричинити конфлікт у родині у понеділок-вівторок. У середу-четвер до примирення доведеться докласти багато зусиль.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю робіть те, що потребує удачі. В суботу не шукайте допомоги. Неділя  сприятлива для поїздок. У понеділок можливі надходження. Не витрачайте забагато у вівторок, у середу потрібні будуть кошти. У четвер залагоджуйте справи в установах.

РАК

Обережно з внутрішнім голосом: у п’ятницю-суботу він може помилятися. У неділю доведеться багато спілкуватися, у понеділок-вівторок – вирішувати сімейні проблеми. Не приймайте рішень у середу й просто працюйте у четвер.

ЛЕВ

Сімейні радощі у п’ятницю-суботу – не для вас. Не намагайтеся у неділю щось виправити. Від понеділка на вас чекають ділові новини, вівторок обіцяє прибуток. Не розкидайтеся коштами в середу й не соромтеся звернутися по допомогу в четвер.

ДІВА

Інтуїція чи точний розрахунок? Від вашого рішення у п’ятницю залежить усе, що відбудеться з вами до понеділка включно. Не користуйтеся технікою у вівторок, не перекладайте на когось свої справи у середу. У четвер закінчуйте задавнені справи.

ТЕРЕЗИ

Якщо треба кудись їхати, вирушайте в п’ятницю. На вихідних надійдуть справи, які вимагатимуть негайного вирішення. Не підбивайте підсумків у понеділок. вівторок і середа вимагатимуть активної праці. У четвер усе може змінитися в несподіваний бік.

СКОРПІОН

У п’ятницю можливі проблеми з фінансами, у суботу – зі здоров’ям. Натомість неділя дасть можливість додатково підзаробити. Вирушивши в поїздку в понеділок, втечете й від конфліктів у вівторок, і від сімейних проблем у середу-четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю ваша ситуація може змінитися. Відтак на вихідних не переймайтеся і образами, і проблемами з фінансами. У понеділок сміливо вирушайте до начальників, у вівторок плануйте подальші дії. У середу й четвер – обережно зі словами в родині.  

КОЗЕРІГ

Спілкування у п’ятницю-суботу може бути втомливим. Зате в неділю можливі надходження. У понеділок-вівторок будьте обережні: можете мимоволі когось з родини образити. Не приймайте жодних рішень у середу і не проґавте свій шанс у четвер.  

ВОДОЛІЙ

П’ятниця – гарний день для рішучості, в суботу може завадити нестача коштів. Не соромтеся просити допомоги в неділю. Понеділок-вівторок сприятливі для поїздок і контактів. У середу уникайте неприємних людей, на четвер готуйтеся до несподіванок.   

РИБИ

У п’ятницю відчуєте чиюсь прихильність. На вихідні не усамітнюйтеся: відпочивайте з рідними чи друзями. Будьте готові відстоювати свою позиції у понеділок-вівторок. Не шукайте допомоги в середу. Важливі справи починайте у четвер. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *