Гороскоп на 28 лютого-6 березня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

На п’ятницю не плануйте великих витрат. На вихідних можливі новини в родині. У понеділок уважно проаналізуйте свої справи. У вівторок і середу уникайте суперечливих ситуацій, бо конфлікти затягнуться. У четвер не залучайте сторонніх до своїх справ.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю можливі надходження. Майже весь тиждень – від неділі до середи – пасує для налагодження сімейних справ і родинних свят. У суботу не звертайтеся по допомогу, у понеділок не проґавте вдалі обставини. Четвер – для ділових зустрічей.

БЛИЗНЮКИ

Впоратися з прикрощами п’ятниці-суботи допоможуть з несподіваного боку. Не приймайте рішень у неділю і в середу. У понеділок справи зрушаться самі, у вівторок вам захочеться змін, а в четвер можете розчаруватися в тому, що вирішили в середу.

РАК

У п’ятницю не все може вийти так, як ви задумали. В суботу стережіться застуд. Поїздка у неділю-понеділок має бути вдалою. Важливі рішення приймайте у вівторок. У середу не користуйтеся технікою. У четвер можете започатковувати справи.

ЛЕВ

Поїздка п’ятниці-суботи буде вдалою на перспективу, але грошей негайно не принесе. У понеділок-вівторок можливі новини, та дослухайтеся до інтуїції, перш ніж робити висновки. Середа сприятлива для мандрівників, у четвер, навпаки, варто посидіти вдома.

 ДІВА

У п’ятницю не довіряйте нікому гроші. В суботу стережіться застуди, неділя для родинного спілкування. Понеділок небезпечний травмами. Вівторок обіцяє надходження. Не втручайтеся в конфлікти в середу і не приймайте рішень у четвер.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця й субота обіцяють зміни в родині. В неділю допомоги чекатимуть від вас, у понеділок можете самі розраховувати на допомогу. Не витрачайте багато грошей у вівторок, не приймайте рішень у середу. Удача знайде вас у четвер.

СКОРПІОН

Новини п’ятниці-суботи надихнуть на активну працю. В неділю-понеділок надходження будуть меншими від очікуваних. У вівторок не плекайте розчарування, а беріться за роботу. Не шукайте допомоги в середу й не довіряйтеся новим людям у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Поїздка п’ятниці має бути вдалою. На вихідних проаналізуйте ситуацію: у неділю можна шукати допомоги. У понеділок стережіться травм. У вівторок не проґавте можливості заробити. У середу-четвер чекайте новин родинного характеру.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю налаштовуйтеся серйозно, але не трагічно. На вихідні вирушайте на відпочинок із найближчими людьми. У понеділок-вівторок отримаєте допомогу, але не фінансову. Шукайте партнерів у середу, не приймайте рішень у четвер.

ВОДОЛІЙ

Інтуїція підкаже у п’ятницю-суботу не долучати нікого до своїх справ. Активність неділі-понеділка може бути надмірною. У вівторок доведеться вирішувати родинні справи. У середу варто завершувати розпочате, і не впадайте у відчай у четвер

РИБИ

У п’ятницю перемовини можуть бути вдалими. В суботу перевірте фінанси. У неділю вирушайте на вечірку. У понеділок багато що може змінитися. Зважуйтеся на рішення у вівторок, у середу – загальмуйте. Четвер присвятіть ретельному аналізу ситуації.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *