Гороскоп на 20-26 жовтня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

Сімейні цінності – найголовніше від п’ятниці на всі вихідні. У неділю дізнаєтеся про нові можливості для себе. Зате на роботі у понеділок хтось вас розчарує: не з’ясовуйте нічого у вівторок. Порадьтеся з кимсь у середу. Рішення четверга будуть слушними.

ТЕЛЕЦЬ

Не рубіть з плеча у п’ятницю: на вихідних жалкуватимете про наслідки. Хтось старший втрутиться у події в понеділок. Уникайте техніки у вівторок. Беріть участь у колективних справах у середу. Новини четверга можуть багато що значити для вас.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця – для сімейного свята чи романтичної вечірки. Із новими справами на вихідних порайтеся самотужки. Натомість у понеділок-вівторок рішення приймайте після колективного обговорення. Прибуток середи-четверга варто спрямувати на сімейні витрати.

РАК

У п’ятницю зірки відправляють вас у дорогу. На вихідних доведеться спілкуватися з керівництвом або старшими родичами. Якнайбільше зробіть у понеділок, бо вівторок – не для важливих справ. У середу перевірте фінанси, у четвер не довіряйте новинам.

ЛЕВ

Ви хочете змін? Від п’ятниці шукайте нового спілкування, у неділю можна вирушати в дорогу. У понеділок-вівторок не приймайте рішень баз серйозного аналізу ситуації. У середу доповідайте начальству. Четвер так само пасує для поїздок.

ДІВА

У новинах п’ятниці-суботи інтуїтивно шукатимете чогось непевного. У неділю порадьтеся із кимсь досвідченим. Від понеділка можливі серйозні зміни в родинному оточенні. Стримуйтеся в середу і не підбивайте підсумків у четвер.

ТЕРЕЗИ

Бурхливі зміни п’ятниці залишайте, так би мовити, без наслідків у суботу. В неділю доведеться багато спілкуватися із незнайомими людьми. Бережіть здоров’я від понеділка: недуга може відсунути від вас гарні події вівторка-середи. У четвер уважно рахуйте гроші.

СКОРПІОН

Як ніколи, цього тижня важливі для вас сімейні радощі. На вихідних доведеться поїхати у справах, але є можливість заробити. Найбільш вдалі дні для будь чого – понеділок і четвер. Натомість у вівторок не довіряйте техніці, а в середу – новим знайомим.

СТРІЛЕЦЬ

Правильність ваших рішень перевіриться вже на вихідних у спілкуванні з «важливими» людьми. У понеділок вашої уваги вимагатиме родина. Новини вівторка обіцяють значні можливості. Не приймайте рішень у середу й будьте готові до нового у четвер.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу активно працюйте, не чекаючи допомоги. Удача й сімейні радощі черкають на вас у неділю-понеділок. У вівторок можливий прибуток, хоча середа й без того має бути вдалою для будь-чого. Дослухайтеся до старших у четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу не робіть нічого без аналізу й обговорень. Внутрішній голос має відвернути вас від марнотратства у неділю-понеділок. Наведіть лад із фінансовими документами у вівторок. Обережно зі здоров’ям у середу-четвер: хвороба зіпсує всі плани.

РИБИ

П’ятниця – гарний день для прийняття рішень. Обережно з вогнем та отруйними речовинами на вихідних. У понеділок доведеться зробити щось важливе для рідних. Не робіть нічого проти волі у вівторок-середу і не приймайте рішень у четвер.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *