Гороскоп від 17 до 23 травня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю не розраховуйте на значні гроші. На вихідних можна буде заробити, але в команді. У понеділок-вівторок ваша допомога потрібна буде комусь з рідних. На середу важливих справ не плануйте. Успішні справи обіцяє четвер.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця пасує для вечері з родиною або коханою людиною. На вихідних не сваріться: шкідливо і для здоров’я і для стосунків з оточенням. Інтуїція підкаже, що у понеділок-вівторок слід довіряти лише собі. У середу-четвер чекайте змін в родині.

БЛИЗНЮКИ

Обережність – ваш девіз на п’ятницю. Прибуток, отриманий на вихідних не поспішайте витрачати.  У понеділок тримайтеся осторонь чужих розборок. У вівторок-середу доведеться попрацювати. На четвер налаштовуйтеся на велелюдні заходи.

РАК

П’ятниця – день допомоги: ви комусь – і вам хтось. На вихідних насолоджуйтеся відпочинком з родиною. На понеділок і вівторок значного не плануйте: може завадити здоров’я. У середу не приймайте рішень. У четвер – важливі справи в родині.  

ЛЕВ

Будьте уважні до новин у п’ятницю й до власного здоров’я на вихідних. У понеділок важливо зробити якнайбільше. У вівторок радійте разом з родиною. Не хваліться прибутком середи: у четвер можливі обман або крадіжка.

ДІВА

У п’ятницю сміливо звертайтеся по допомогу. На вихідних влаштуйте домашнє свято. Не роздавайте обіцянки у понеділок – і подарунки у вівторок. На середу-четвер можна планувати коротку поїздку або вирушати в довгі мандри. 

ТЕРЕЗИ

Сімейний вікенд триватиме три дні  від п’ятниці. Не запрошуйте на нього малознайомих людей – можливі обмани. Понеділок і вівторок пасує для аналітичної роботи. У середу бережіть здоров’я. На четвер не плануйте великих покупок.

СКОРПІОН

У п’ятницю можете висловитися відверто, але це не всім сподобається. Вихідні проведіть в русі й спілкуванні. У понеділок уникайте начальства. У вівторок робіть усе самотужки. У середу можна починати важливе. Четвер – день для крутих змін.  

СТРІЛЕЦЬ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю й не покладайте надій на вихідні. У понеділок допоможіть комусь старшому за вас. Важливі справи починайте у вівторок, у середу шукайте партнерів або спонсорів. У четвер не спілкуйтеся з неприємними людьми.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю можете отримати подарунок або гроші. На вихідних усі родинні справи будуть вдалими. Не починайте нічого важливого від понеділка до четверга: у вівторок і четвер гроші тільки відпливатимуть, а середа – взагалі мінливий день.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю найкраще кудись поїхати, інакше вихідні будуть конфліктними  і можете пересваритися з важливими людьми. У понеділок звертайтеся по допомогу, у вівторок і середу працюйте самостійно. Четвер проведіть у компанії однодумців.

РИБИ

Не поспішайте витрачати надходження п’ятниці, бо вже в неділю можете опинитися «на мілині». У понеділок і вівторок можна вирушати у відрядження, шукати партнерів і укладайте угоди. Якщо не впораєтеся зі справами у середу, у четвер зменште активність.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *