Гороскоп від 11 до 17 жовтня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Поїздка п’ятниці може бути витратною. Але на вихідних не позичайте грошей. У понеділок зустрічайтеся з начальством або з партнерами. У вівторок варто дослухатися до власної інтуїції. У середу-четвер можливі новини й круті зміни.

ТЕЛЕЦЬ

Не приймайте рішень у п’ятницю, бо в суботу розчаруєтеся. У неділю уникайте конфліктів. Від понеділка не розраховуйте на зміни, просто працюйте. У вівторок бережіть здоров’я, у четвер обережно з фінансами.

БЛИЗНЮКИ

П’ятницю проведіть серед людей, на вихідних уникайте зустрічей і проаналізуйте нещодавні неприємності. У понеділок зробіть якнайбільше, у вівторок скоротіть пересування. Не вступайте у конфлікти в середу й не проґавте удачу в четвер.

РАК

У п’ятницю хтось чекатиме на вашу допомогу. Не приймайте рішень у суботу й не витрачайте грошей у неділю. Понеділок і вівторок пасують для поїздок і залагодження стосунків. У середу-четвер  обережно реагуйте на новини.

ЛЕВ

У п’ятницю віддавайте борги. Конфлікт у суботу може багато що змінити в неділю. Надходження понеділка дозволять вам допомогти комусь у вівторок. Не користуйтеся транспортом у середу і спокійно реагуйте на звістки у четвер.

ДІВА

Не залучайте нікого до своїх справ у п’ятницю. На вихідних відпочивайте з родиною й не шукайте допомоги. У понеділок уникайте спілкування: конфліктний день. Не приймайте рішень у вівторок-середу і не розповідайте при неприємності у четвер.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю скористайтеся шансом на удачу. На вихідні не плануйте поїздок і покупок. У понеділок-вівторок треба попрацювати: можливий додатковий заробіток. У середу можна починати оздоровчі процедури. У четвер не хваліться досягненнями.

СКОРПІОН

П’ятницю присвятіть оздоровленню. В суботу-неділю можна заробити, але доведеться кудись їхати. У понеділок-вівторок навпаки не користуйтеся транспортом. Натомість середа і четвер знову обіцяють заробіток в іншому місті.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця обіцяє прибуток. на вихідних доведеться вирішувати конфліктну ситуацію між близькими людьми. У понеділок варто перевірити стан своїх фінансів. У вівторок-середу очікують родинні радощі. У четвер можна звертатися по допомогу.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу можлива цікава поїздка з групою однодумців. На неділю плануйте справи, які потребують удачі. Стережіться застуди у понеділок і конфліктних ситуацій у вівторок. Не приймайте рішень у середу. Четвер сприятливий для мандрівок.

ВОДОЛІЙ

Не поспішайте з рішеннями у п’ятницю-суботу. На неділю плануйте активний відпочинок. У понеділок не витрачайте грошей. Закоханим у вівторок варто призначати побачення. Знайомства середи-четверга будуть корисними для ваших справ.

РИБИ

У п’ятницю уникайте конфлікту. В суботу можливі надходження, в неділю вирушайте в дорогу. Від рішень понеділка багато що залежить. Обережно зі здоров’ям у вівторок. Родинні справи – головні для вас у середу. У четвер покладайтеся на удачу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *