Гороскоп від 2 до 8 листопада для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю звертайтеся за порадами й навіть за допомогою. На вихідних посидьте вдома: фінанси більшого не дозволять. Сімейних радощів чекайте у понеділок. Вівторок для активної діяльності. У середу-четвер, навпаки, робіть рутинні справи.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю закоханим варто зважитися на романтичну вечірку. Зайва активність на вихідних може наробити лиха. Зміни понеділка-вівторка – не зовсім те, на що ви очікували. Найбільш вдалий день – середа. У четвер бережіть здоров’я.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю дослухайтеся до новин. На вихідних охоче знайомтеся й відвідуйте велелюдні заходи. Добре обдумайте, у що вкладати гроші у понеділок-вівторок. Найбільш важливе розпочинайте в середу й не користуйтеся технікою у четвер.

РАК

П’ятниця обіцяє надходження. Слухайте себе у питаннях поїздок і починань на вихідних. На понеділок плануйте важливі заходи. Не лякайтеся новин у вівторок і не приймайте рішень у середу. Не покладайте особливих сподівань на четвер.

ЛЕВ

Не приймайте жодних рішень у п’ятницю. На вихідних новини та пропозиції можуть бути приємними. У понеділок зробіть якнайбільше. У вівторок і четвер уникайте конфліктів: для цього не варто бути категоричними в судженнях.

ДІВА

У п’ятницю будьте обережні в рухах. А на вихідних вам може завадити надмірна активність у справах. Хтось впливовий допоможе впоратися з прикрощами у понеділок і вівторок. Сімейні цінності покличуть у середу. Здоров’я бережіть у четвер.

ТЕРЕЗИ

Зустрічі п’ятниці-суботи будуть сприятливими для ваших справ. Не відмовляйтеся від допомоги в неділю. У понеділок можна вирушати в дорогу. У вівторок чекайте гарних новин. Бережіть здоров’я у середу й активно працюйте у четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю переживете безгрошів’я, натомість на вихідних можливий прибуток – якщо не проґавите, де його отримати.  Понеділок сприяє діловим поїздкам. У вівторок і середу не позичайте нікому грошей. У четвер очікуйте на зміни.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю уважно аналізуйте пропозиції: в суботу можете дізнатися про обман. Неділя й понеділок  не пасують для поїздок, відкладіть їх на вівторок. У середу вдалими будуть знайомства й колективна робота. Не хваліться успіхами у четвер.

КОЗЕРІГ

Прохання про допомогу у п’ятницю або суботу  може коштувати значних грошей. У понеділок сміливо рухайтеся на зустріч змінам. Родинні проблеми найкраще вирішувати у вівторок або четвер. У середу стережіться застуди. 

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу будьте обережні із новими знайомствами, натомість у понеділок можна заводити дружбу і навіть особисті стосунки.  Неділя – для спілкування з найдорожчими. Стережіться застуди у вівторок і четвер. І не приймайте рішень у середу.

РИБИ

У п’ятницю можете розчаруватися у якихось рішеннях. На вихідних вам спробують зіпсувати  настрій – не ведіться. Фінансові труднощі понеділка-вівторка переживайте самотужки. У середу-четвер може з’явитися можливість додаткового заробітку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *