Гороскоп від 29 листопада до 5 грудня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Обережно з фінансами у п’ятницю, в неділю й далі у четвер: помилка у документах може вартувати тривалим безгрошів’ям. По допомогу можна звернутися лише в суботу. Від понеділка до середи організовуйте заходи або беріть в них участь.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю не влізайте в чужі конфлікти. У суботу-неділю ймовірні значні витрати в колективних заходах. У понеділок варто надати комусь допомогу. Не користуйтеся технікою у вівторок і бережіть здоров’я у середу. У четвер можливі зміни на несподіване.

БЛИЗНЮКИ

Якщо треба кудись їхати, для мандрів пасують п’ятниця або вже четвер. На вихідних не доводьте до конфлікту чиїсь претензії. Ловіть удачу в понеділок і не проґавте поворот у вівторок. У середу хтось близький спробує вас обманути.

РАК

Не сумуйте у п’ятницю, почекайте вдалих вихідних з родинними радощами. У понеділок не перекладайте на когось свої справи. У вівторок шукайте в оточенні заздрісну людину. В середу не поспішайте з висновками, шукайте порадника у четвер.

ЛЕВ

П’ятниця й субота сприятливі для особистих справ або родинного свята. У неділю перевірте фінанси. Не приймайте рішень у понеділок. У вівторок  не хваліться надходженнями. Не звертайте уваги на заздрісних у середу. Чекайте змін у четвер.

ДІВА

Спокійний тиждень: не рвіться щось вирішувати у п’ятницю, вівторок і четвер.  У суботу можливий прибуток. Не шукайте допомоги у понеділок. Не з’ясовуйте стосунків у вівторок: конфлікт може затягнутися. І бережіть здоров’я у середу.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю зважайте на здоров’я, на вихідних ніхто з вашого оточення не зможе вирушити в дорогу, доведеться вам. У понеділок варто перевірити фінанси. Не приймайте рішень у вівторок,  для цього у вас є четвер. І не проґавте удачу в середу.

СКОРПІОН

Для мандрівок сприятлива п’ятниця. Гарний тиждень, лиш скористайтеся удачею в суботу й понеділок. На неділю нічого серйозного не плануйте, не вистачить грошей. Не шукайте допомоги у вівторок і не втручайтеся в конфлікти у середу-четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Не приймайте рішень у п’ятницю: субота все змінить. У неділю можливі надходження, не обов’язково грошима. Понеділок і вівторок – небезпечні для здоров’я, стережіться застуд і травм. Усе найголовніше плануйте на середу й четвер.   

КОЗЕРІГ

У п’ятницю влаштуйте романтичну вечірку чи сімейну вечерю. На вихідних не варто кудись їхати: травмонебезпечні дні. У понеділок при спілкуванні не забувайте дослухатися до інтуїції. У вівторок бережіть здоров’я, середа й четвер – для родинних справ.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу ніхто не допоможе вам краще, ніж  родина. У неділю дослухайтеся до новин. У понеділок не влізайте у фінансові оборудки. Не приймайте рішень ні у вівторок, ні в середу. Четвер доведеться провести на зустрічах чи масових заходах.

РИБИ

У п’ятницю завершуйте  розпочаті справи. Від суботи до понеділка будьте особливо уважні до здоров’я і не влізайте в конфлікти. У вівторок попрацюйте по максимуму. За допомогою звертайтеся в середу і не переймайтеся прикрощами у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *