Гороскоп на 29 грудня – 4 січня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятницю проведете у цікавому товаристві. На вихідних тримайте секрети при собі й допоможіть тим, хто цього потребує. У понеділок з повагою поставтеся до техніки. Ваші успіхи можуть комусь не сподобатися у вівторок-середу. Четвер проведіть на самоті.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю на користуйтеся транспортом. Субота-неділя – для родини. Понеділок – гарний день для підсумків і починань.  У вівторок  знову – обережно з технікою. Середа для романтиків, Четвер для ділових знайомств і бізнесового партнерства.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю вдасться будь-що – зосередьтеся на доброму. На вихідних радійте святам і родинному затишку. Понеділок – для вироблення здорових звичок.. Важливе починайте у вівторок. У середу-четвер не підбивайте підсумків і не починайте важливого.

РАК

Хочете змінити щось у власному житті – зробіть це у п’ятницю. У суботу й середу обмежте пересування й будьте гранично обережні. Якщо не зробите щось назначене в неділю – чекайте четверга. Понеділок та вівторок – для аналізу ситуації.

ЛЕВ

У п’ятницю завершуйте справи. Інтуїція – ваш компас у суботу й неділю. Усі свої справи робіть від понеділка самотужки, бо є ризик у вівторок або череду потрапити до когось у залежність. Четвер –для підсумків і планування.   

ДІВА

З чим не впораєтеся у п’ятницю або суботу – відкладіть до середи. Неділя – для родинного свята. Не кличте багато гостей. У понеділок можуть виникнути проблеми з грошима. У вівторок чекайте новин і крутих поворотів – у середу. Не покладайте сподівань на четвер.  

ТЕРЕЗИ

Зірки просто кличуть вас у дорого – просто у п’ятницю. Або вже у вівторок. У суботу не приймайте рішень. У неділю аналізуйте справи, у понеділок порадьтеся з кимсь більш досвідченим.  Справи середи й четверга потребують певних зусиль.

СКОРПІОН

Якщо не завершите справи у п’ятницю, доведеться попрацювати у суботу. Неділю проведіть у родинному колі. У понеділок уникайте поїздок і занять спортом. У вівторок чекайте новин, у середу-четвер можна звертатися по допомогу.  

СТРІЛЕЦЬ

Цієї п’ятниці не сидіть на місці. В суботу вирішуйте сімейні проблеми. У неділю уникайте конфліктів.  У понеділок справ не починайте, у вівторок знайдіть час для неприємних, але важливих зустрічей.  У середу аналізуйте наслідки, у четвер приймайте рішення.  

КОЗЕРІГ

Поганий настрій п’ятниці розвіється на вихідних.  Новини понеділка – щось надзвичайне. У вівторок не уникайте конфліктів, у середу будьте готові вирушати в дорогу. Четвер –  для рутинної роботи з документами, аналізів і планування.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю уникайте конфлікту. На вихідних не ведіться на щось заманливе, просто відпочивайте. Новини понеділка будуть цікавими, подумайте, як ними скористатися. У вівторок-середу покладайтеся лише на власні сили. У четвер уникайте несподіванок.

РИБИ

Не поспішайте святкувати від п’ятниці, залиште гроші на свята. Уникайте сварок у понеділок. У вівторок сміливо знайомтеся й заводьте нових друзів. Перевірте стан фінансів у середу. У четвер можна  шукати додаткової роботи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *