Світ

Зірки в ремонті
На Алею Слави в Голівуді очікує ремонт: потребують заміни 800 із 2365 бронзових зірок. Закінчити роботи планують до 2010 року, коли відзначатиметься 50-річний ювілей Алеї. Ремонт обійдеться спонсорам у $4 млн, натомість на їхню честь також закладуть зірки.

Знайшли винних…
Релігійна поліція Саудівської Аравії заборонила продаж домашніх котів і псів, а також організацію виставок тварин. Причина – чотирилапі допомагають чоловікам… знайомитися з жінками. 5 тис. поліцейських уже інспектують зоомагазини. Куди вивозять «винуватців розпусти», невідомо.
Найближча СТО..
Арабський шейх відправив своє авто «Lamborghini Murcielago Lp640», яке вартує $380  тис., з  Катару до Лондона, щоби… замінити в ньому масло. Техобслуговування авта в лондонській майстерні обійшлося власникові у $7 тис., а транспортування машини – у 6 разів дорожче.
Трирічна порушниця
Цікавий казус спричинила прозорість кордонів ЄС. Трирічне дівча з німецького містечка Харен на дитячому велосипедику встигло «намотати» 6 км територією Нідерландів, доки її не зупинили голландські поліцейські. «Туристку» відвезли додому, а батькам порадили… купити доньці моторолер. Хто зна, куди доїде, коли підросте.
Хто не працює, той…
… живе у Швеції або Німеччині. Це європейські лідери за кількістю вихідних. Коли до найбільших у Європі відпусток додати святкові дні, середні показники тривалості лікарняних і відпусток з догляду за дитиною, то отримаємо, що німці та шведи працюють лише 212 з 365 днів. Простіше кажучи,  2 дні з 5-ти вони відпочивають.
Натомість серед країн-трудоголіків передує Південна Корея, на другому місці – Греція, третє ділять Чехія, Угорщина й Польща. В Україні подібні дослідження, на щастя, не проводилися. Європа й так закидає, що в Україні – один суцільний вихідний.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *