Україна

Свята наївність
У 2009 році скасують усі пільги для вступників до ВНЗ, заявив міністр освіти України Іван Вакарчук. Поза конкурсом вступатимуть лише діти з особливими потребами. Це має вирішити проблему «прольоту» абітурієнтів з високими балами в сертифікатах, вважає міністр.
Головне – скромність
Леонід Кучма відсвяткує 70-річчя в престижному кримському туркомплексі «Айвазовський» у Партеніті. Святкову вечерю накриють  в Айвазовському парку з маслиновими гаями. Торік тут святкував 50-річчя екс-секретар РНБО Віталій Гайдук, на дні народження якого співав Хосе Карерас.
Черевом догори
У Дніпрі та навколишніх ставках продовжує гинути риба. В Київській області знайдено мертвими 8 т карася, карпа і товстолобика. Медики поки не можуть встановити причину мору, бо ставки жодним чином не пов’язані між собою. Наразі усі їх спустили і засипали вапном.
Ото ідея!
У Бердянському тирі всі охочі можуть за 50 коп вистрілити в Ющенка,
Тимошенко чи Януковича. Їхні карикатури власники вивішують замість мішеней поряд зі звичними зайчиками та рибками. Для тих, кого не влаштовують звичайні кулі, пропонуються кулі з фарбою для пейнтболу за 1,5 грн.
А це круто!
До п’ятірки лідерів українського бізнесу, за офіційними даними, увійшли «УкрГазЕнерго» з чистим прибутком 940 млн. грн (власники – Газпром РФ, Дмитро Фірташ, Іван Фурсін),  група гірничорудних компаній «Метінвест холдинг»  – 289,9 млн. грн (Ринат і Лілія Ахметови), «Арселор Міттал Кривий Ріг» (колишня «Криворіжсталь») – 3,79 млрд. грн («Mittal Steel»), Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча – 1,41 млрд. грн (Володимир Бойко і трудовий колектив заводу), Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» – 3,12 млрд. грн (державна власність).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *