Свій «побив» свого і виявився найпрудкішим

Буковина на передолімпійському чемпіонаті України з легкої атлетики не спасувала. Буковинець Микола ЛАБОВСЬКИЙ переміг на чемпіонаті в Києві, де наші хлопці та дівчата наробили галасу, Івана Гешка, єдиного поки що представника краю в олімпійській збірній-2008. Наталія Лупу на дистанції 800 м перевершила власні попередні показники, виконавши норматив майстра спорту міжнародного класу.
Прем’єрні для Буковини медалі отримали й наші дівчата в естафетах 4х100 м і 4х400 м, здобувши на чемпіонаті «срібло». Їхні показники стали рекордами для області.
Стаєр Віталій Рибак здобув на 5000 м «золото». І, як результат спільних зусиль, – високе командне місце області.
– Ми, до речі, змагаємось у 3-ій групі областей, тобто, найменших, – наголошував начальник відділу з питань фізичної культури і спорту ОДА Григорій Мазурашу. – Звісно, у ній нам не було рівних. Але дали бій навіть найсильнішим, представникам І-ї групи! Та ще зробили крок уперед порівняно з сенсаційним минулорічним восьмим місцем на Всеукраїнських іграх. Маємо суттєвий прогрес за кількістю здобутих нагород. Торік ми мали 2 золоті та 1,5 бронзові медалі (Олександр Борисюк виступає консолідовано за Волинь, з якою ділить нагороди), а тепер – 2 «золота», 3 «срібла», 2 «бронзи», плюс 2-е місце «консолідованого» Борисюка та 4-е на 10-кілометрівці Віталія Рибака.
Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *