«Мигово»: сезон завершився – сезон триває!

Потрапити в зимову казку можна й у березні. Мальовничі гірські та лісові пейзажі ви знайдете лише у 60 км від Чернівців. На гірськолижно-туристичному комплексі Мигово стабільно зберігається температура -5°С.

У природи свої плани. Тож після короткого передиху знову все притрусило сніжком. До снігу натурального постійно додається штучний: його розкидають снігові гармати. Гірськолижні траси залишаються в чудовому стані і сезон катання на лижах та сноубордах триватиме до кінця березня.

8 березня жінок приємно порадували безкоштовним користуванням витягом до 13.00. До свята приготували й культурну програму: 7-го березня в ресторані «Гетьман» відвідувачів розважали команда вищої ліги КВН «Торнадо-Люкс» і чоловічий стриптиз.

Гірськотуристичний комплес «Мигово» – це комфортабельні номери, унікальний ресторан «Гетьман», 2 сауни, кафе швидкого харчування, кафе-бар, великий льодовий майданчик під відкритим небом, прокат лиж, санок та сноубордів, стоянка під охороною, корпоративні свята, комплексні сніданки…і навіть 2 лисички.

Допитливі можуть замовити різноманітні екскурсії. А магазин з гарними гуцульськими сувенірами швидше нагадує музей. І працюють у «Мигово» тільки щирі й привітні люди.

Комплекс не застигає на досягнутому. Цього сезону тут здали в експлуатацію 2 нових дерев’яних котеджі на 12 номерів кожний. У день святого Миколая відкрилася «Колиба». Працює нове кафе з чеською та українською кухнею, а на свіжому повітрі ваблять запахом шашлики. Ласунів запрошує кондитерське кафе.

Нова розвага – катання на сноутюбах (надувних «плюшках») поки що не обладнана спеціальним підйомником. Але відвідувачів це не відлякує: любиш кататися – люби й санчата возити! Тож на схилі цілоденно не змовкає сміх та гомін!

Закінчення «високого сезону», оголошене в «Мигово» 9 березня, означає, що ціни на послуги й проживання значно, до 20%, знижені. Наприклад проживання в номері «напівлюкс» (двоспальне ліжко, холодильник, кабельне ТБ, телефон, повний санвузол) – від 450 до 350 грн на добу, а в номері«стандарт» (2 окремих ліжка, холодильник, кабельне ТБ, телефон, повний санвузол) – від 350 до 250 грн за добу. Сауна на 10 осіб і оренда конференц-зали вартують нині від 220 грн/год.

Сноуборд ви візьмете на прокат за 100 грн/день, лижі – за 40-70 грн/день, санки – за 20 грн/год. Відвідини льодового майданчика обійдуться у 50 грн/год, а прокат ковзанів входить у вартість катання.

Підйомник – бугельний, максимальна висота 1300 м. Ціни на витяги коливаються від 4,50 до 11, 25 грн за 1 підйом, залежно від години дня і дня тижня. Дітям від 7 до 12 років надається знижка 50%. А абонемент на нічне катання ( від 18.15 до 21.15) коштує 60 грн. Для початківців працює команда досвідчених інструкторів.

За додатковою інформацією та фото навідайтеся на офіційний сайт ГТК «Мигово» www.migovo.com.ua. Веб-камера покаже вам курорт онлайн.

Нагадуємо, що влітку на ГТК «Мигово» працюють дитячі скаутські табори. Тому, як кажуть, готуй лижі влітку, а літній відпочинок починай планувати від березня!

Ірина КОЛЮДА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *