Хмельницькому апеляційному суду не дає спокою слава cкандального Печерського райсуду?

Паперові «Версії» вже розповідали про те, як у Хмельницьку «вирішувалися» справи чернівецьких пенсіонерів, яким завинив грошові виплати Чернівецький пенсійний фонд. А тепер ось ще одна новина подібного гатунку. Хмельницький апеляційний суд поновив на посаді головного лісівника Закарпаття Віктора Яковця, якого торік у листопаді Державне бюро розслідувань затримало на хабарі в Чернівцях. Про це журналіст Віталій Глагола повідомив у своєму телеграм-каналі, написав molbuk.ua. Журналіст посилається на ухвалу Хмельницького апеляційного суду, якою Яковця поновили на посаді начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.
«Пам’ятаєте я писав, екс-регіонал і лісовик, колишній керівник Хотинського лісового господарства в Чернівецькій області Віктор Яковець обіцяв перемогу на аукціоні із продажу лісу і 2 листопада на передачі хабаря в Чернівцях його затримало ДБР? Він пропрацював на Закарпатті менше місяця. Так от, його спочатку випустили під заставу, а далі справа затихла і вуаля – з‘явилось рішення суду про поновлення. Апеляційний суд Хмельницької області (!) поновлює його на посаді начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства», – написав Глагола.

Фото: Віталій Глагола

Раніше повідомлялося, що у листопаді 2020 року в Чернівцях співробітники Державного бюро розслідувань затримало головного лісівника Закарпатської області, який начебто обіцяв перемогу на аукціоні з продажу лісу.

З 2019 року до призначення головним лісівником Закарпаття Яковець очолював Хотинське лісове господарство в Чернівецькій області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *