Через сильні морози 25 та 26 січня у Чернівцях учні 1-4 класів навчатися не будуть

У зв’язку із сильними морозами 25 та 26 січня у Чернівцях учні 1-4 класів навчатися не будуть. Рішення про призупинення навчання у молодших класах загальноосвітніх закладах ухвалено міським головою Миколою Федоруком з огляду на складні погодні умови.

Міське управління освіти просить батьків на час призупинення навчання забезпечити нагляд за дітьми, не допускати їх надмірного перебування на морозі.

У зв’язку із тим , що система електропостачання міста працює із перевантаженням, чернівчан, у першу чергу мешканців багатоповерхових будинків, просять обмежити споживання електроенергії , щоб не допустити аварійних відключень цілих мікрорайонів, що може призвести до зупинки котелень.

З метою упередження обморожень мешканців міста застерігають від надмірного перебування на відкритому повітрі у недостатньо теплому одязі, нагадують про потребу посилити нагляд за дітьми та людьми похилого віку, які потребують особливої уваги та допомоги в умовах різкого похолодання.

Тролейбусне управління просить врахувати, що через чисельні обриви на тролейбусних лініях електротранспорт працює із порушенням графіку, окремі тролейбусні маршрути обслуговують лише мікроавтобуси.

Усі аварійні служби міста працюють у посиленому режимі і намагаються оперативно ліквідовувати обриви в електромережах, тролейбусних лініях та витоки води, під особливим контролем перебуває робота котелень.

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *