Автопарк міської ради: Хто цар, у того й карета краща?

Чиновники міськради «передерибанять» службові автівки. Проект рішення про це зареєстрований на сайті Чернівецької міськради. Проект передбачає нову редакцію переліку автомобілів, які закріплені за посадовими особами міськради та її виконавчих органів із зазначенням лімітів їхнього пробігу. 
Зокрема, за відсутнім міським головою закріплюється автомобіль Mercedes Benz S-500 з із  лімітом пробігу 1500 км на місяць. Натомість секретареві міськради збираються виділити аж 1800 км пробігу на автівці Toyota Prado, якою раніше користувався міський голова.
Чиновники дрібніші отримають ліміт у 750 км на місяць. Але найбільш вільним у пересуваннях буде очільник департаменту житлово-комунального господарства на  Mercedes Benz 200 (СЕ 77-04 АС) із лімітом пробігу 2200 км на місяць. Чи покращиться від цього наше з вами життя? А от «у них» воно кращає день від дня. 

На закиди про те, що чиновники користуються такими надмірностями, відповіла секретар виконкому міськради Антоніна БАБЮК на своїй сторінці в фейсбук: «Завжди в міській раді був автопарк і авто були закріплені за керівником міста, начальниками департаментів і т.д.. Наприклад, за О.Каспруком було закріплено ДВА елітних авто: Тоyota Prado та МБ S-500, за секретарем міськради МБ-С220, ну і так далі . А ще при Каспруку за кожним керівником департаменту, управління було по 1 машині, зараз ми зробили по 0,5 авто (щоб ці машини могли використовуватися не тільки директорами чи начальниками, а наприклад, працівниками соцзахисту!), а ще при О.Каспруку було виділено кошти 700.000 грн на два нових авто Hyundai Accent!

Зменшується ліміт, надається авто департаменту соцполітики, і зменшуються автогодини (було по одному авто закріплено, стало по 0,5). Ось так». 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *