«Intelektуальний» Інтернет: Від монтажників – до передових технологій

 

«Американська мрія» – можливість для кожного досягти успіху завдяки власному розуму і праці – давно вже не є суто «американською», і втілити її можна навіть у Чернівцях. Засновники і власники відомого в Чернівцях Інтернет-провайдера «Інтелект» Олександр Волощенко і Мирослав Запарнюк далекого 2006-го також загадали свою «американську мрію» і почали її втілювати. Тоді, коли перспектива Інтернетизації країни була ще доволі туманною, хоча світ і рухався в цьому напрямку семимильними кроками. Запатентували бренд, зареєстрували торгову марку. Як математики за освітою, ці ентузіасти були знайомі з передовими технологіями, пов’язаними з Іінтернетом, який тоді тільки починав набирати обертів. Зрозуміли, що перспектива – за швидкістю обороту інформації, у це й інвестували. Спочатку це був мізер – особисті, родинні заощадження… Тож загадали, повірили в себе і почали тягнути лінію. Не лише проектувати, узгоджувати документи і вирішувати безліч організаційних питань – а робити руками. Самі були монтажниками, самі обдзвонювали перших клієнтів, самі розносили рекламу…

Зараз фірма налічує понад сотню постійних працівників. Є ще й змінний склад – коли виникає потреба додаткових робочих рук, підрядників. І тепер ТОВ «Інтелект-груп» небезпідставно вважає себе одним із найсерйозніших гравців на ринку телекомунікаційних послуг Чернівецької області та інших областей, покриваючи своїми мережами до 80% території нашого обласного центру

«Оптоволокно буває різне»

Навіть «чайники» вже знають, що найкращий спосіб передачі даних – оптоволоконний зв’язок. І «тягнути оптоволокно» намагається кожний Інтернет-провайдер, який поважає себе і клієнта. Але й «оптоволокно», виявляється, буває різне. Розповідає комерційний директор ТОВ «Інтелект груп» Дмитро Гавриш:

– Особливість нашої компанії в тому, що левову частку бюджету ми вкладаємо саме в розвиток: у новітнє обладнання, у підготовку працівників, у передові технології. А все тому, що «оптоволокно» буває різне. У нас – GPON. Ця технологія дозволяє чітко визначати проблеми споживача дистанційно, тестувати його обладнання. Наприклад, з іншою технологією – медіаконвертером –  діагностувати ситуацію в клієнта дещо проблематично.

«Бачимо мету – не бачимо перешкод»

Звісно, «Інтелект» на Буковині далеко не єдиний Інтернет-провайдер. І цим… тішиться! Бо мало того, що за таких умов не порушується чинне законодавство (адже монополія заборонена), та ще й переконаний, що конкуренція його стимулює!

– Монополія вигідна продавцю, надавачу послуг – але не клієнтові, – пояснює Дмитро Гавриш. – Ми ж орієнтовані на нашого споживача. Навіть несправності, які можуть траплятися (хоча їх у нас – мінімум, і це щира правда), ми усуваємо в найкоротші терміни. І хоча, згідно з договорами, які укладаємо з клієнтами, маємо на це цілих 48 годин, зазвичай вкладаємося в одну добу. А юридичним особам узагалі намагаємося владнати проблеми упродовж кількох годин: ми ж розуміємо, що від наших послуг залежить їхня робота. Та навіть наш клієнтський офіс розташований в зручному для клієнтів місці – у приміщенні торгового центру «Проспект» за адресою Проспект Незалежності, 131.

Тож конкуренція сприяє якості роботи, нововведенням, лояльнішим цінам. З «Інтелектом» співпрацює більшість забудовників,  з ним мають угоди практично всі ЖРЕПи, за бажання замовника, «Інтелект» відкритий до співпраці з усіма ОСББ. Фахівці «Інтелекту», без перебільшення, працюють індивідуально з кожним клієнтом. Вони готові «зайти» в будинок (і не має значення, багатоповерхівка це чи приватне помешкання) заради одного абонента! «Бачимо ціль – не бачимо перешкод», – їхнє гасло.

«Інтернет майбутнього»

Коли ТОВ «Інтелект-груп» називає себе «Інтернетом майбутнього»,  для цього є підстави. І йдеться не тільки про технічну якість. Мова ще й про підхід до надання послуг. Хто би не став їхнім абонентом – фізична особа чи юридична, мешканець багатоповерхівки чи приватної садиби, «просунутий користувач» Інтернету чи «чайник» – для кожного з них знайдеться спосіб зробити користування Інтернетом ще вигіднішим. Більшість клієнтів компанії «Інтелект» підключаються безкоштовно за умови авансового платежу за певний період (навіть у приватному будинку, куди заводиться окрема лінія під конкретного клієнта – і це не дешево). У цього провайдера є багато різних тарифних планів, розрахованих під кожного клієнта. Юридичні особи можуть отримати знижки на додаткові послуги: відеонагляд, сигналізацію, додаткове обладнання тощо . Для наявних абонентів, за умови передоплати – користування послугами Інтернету за пів року чи рік  – діють знижки на це користування відповідно на 15 чи 25%. Особливим продуктом  «Інтелекту» є  дисконт-клуб, до якого кожний абонент може приєднатися і отримувати знижки у понад 30-ти партнерів Інтернет-провайдера. А ще кожний може стати учасником  і переможцем  численних акцій, які влаштовує ТОВ «Інтелект-груп» і згодом розігрує призи в режимі реального часу, із прямою трансляцією на свої сторінки в соцмережах і з вагомими призами – від сувенірів до широкоекранних телевізорів! Єдина умова – стати клієнтами ТОВ «Інтелект-груп».

 

КОНТАКТ-ЦЕНТР:

м. Чернівці, проспект Незалежності, 131,

ТЦ «Проспект», оф. № 120 (праворуч від ескалатора).

пн-пт 09:00-18:00 (перерва 14:00-15:00);

сб-нд 12:00-18:00 (перерва 14:30-15:00).

 

ВІДДІЛ ПІДКЛЮЧЕНЬ

м. Чернівці, проспект Незалежності, 131,

ТЦ «Проспект», 3 пов., оф. 316.

пн-пт 09:00-18:00

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *