Автобус «Вроцлав-Чернівці» потрапив на півдні Польщі в аварію

Пасажирський автобус «Чернівці-Вроцлав» розбився на півдні країни у Підкарпатському воєводстві після опівночі 22 березня. Загинула одна людина – це водій, який не був за кермом. Ще п’ятеро перебувають у лікарні, серед яких одна з постраждалих – 74-річна жінка – у важкому стані. Їй робитимуть операцію.

У трагічній дорожньо-транспортній пригоді з автобусом «Вроцлав-Чернівці», яка сталася у Польщі, постраждали щонайменше двоє людей із Чернівців. Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк.

За інформацією Укртрансбезпеки, під час ДТП в автобусі перебували 2 водія та 8 пасажирів, усі громадяни України. Як передають усі ЗМІ, 23-річний водій транспортного засобу був тверезим.

Транспорт різко з’їхав з дороги, наїхав на відбійник і перевернувся до придорожнього яру.

Рятувальники, які прибули на місце катастрофи пережили «ефект дежавю». Річ у тім, що аварія сталась біля того ж рову, де 6 березня перевернувся ще один автобус із українцями.Тоді загинуло 6 українців і 35 – постраждали.

Цього разу автобус перевернувся та лежав у такій самій позиції, як за попередньої аварії. Поляки заявили, що на місці смертельної ДТП встановлять знак про небезпеку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *