Абзац

 Службових осіб однієї з
міськрад Чернівецької області викрили працівники ДСБЕЗ. Упродовж 2004-2008 років посадовці безпідставно сплатили приватному підприємцю приблизно 130 тис. грн компенсації за перевезення пільгових категорій громадян на приміських маршрутах.

Перший Всесвітній форум буковинців відбудеться у 2 етапи.

Першим етапом буде Міжнародний інвестиційний форум під час Петрівського ярмарку. В ньому передбачається участь представників ділових кіл світу – вихідців з Буковини. Другий етап, власне Всесвітній форум, відбудеться 2-3 жовтня, напередодні ювілею Чернівців. Згоду на участь у ньому вже дали представники Німеччини, Австрії, Польщі, Ізраїлю, США, Канади, Чехії.

Чернівці стануть центром держав, об’єднаних Карпатською конвенцією, оскільки саме Буковина виграла конкурс серед 4-х країн та 4-х областей України, які претендували на розміщення її постійного секретаріату.

На вул. Луковецькій у Чернівцях прийнято в експлуатацію центр матері та дитини. Тут одночасно зможуть перебувати 10 жінок від 7 місяців вагітності та з новонародженими дітьми до 18-місячного віку. Вони зможуть безкоштовно проживати в центрі, харчуватися, отримувати всі необхідні послуги. Для кожної жінки передбачена окрема кімната з душовою кабінкою та умивальником.

На обліку в громадських організаціях, які прозвітували, на початок 2008 р. перебувало 113,5 тис. членів.  Громадськими організаціями проведено 1214 лекцій, 609 з’їздів, конференцій та зборів, 406 семінарів, 103 заходи щодо залучення коштів, 36 мітингів і демонстрацій, 51 виставка і низка інших масових заходів.  У 2007 році на рахунки громадських організацій Буковини, які прозвітували, з різних джерел надійшло 6585,5 тис. грн, використано 5517 тис. грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *