Вітаємо ту, в чиїй душі завжди звучать ніжні мелодії

Правильно кажуть, що краса врятує світ. Особливо, коли краса уособлює вроду, талант , доброту, любов – словом,  усі людські чесноти. Таку красу подарувала доля нашій ювілярці.

А ювілярка подарувала  місту своє життя, свої таланти, свого сина.

 

Валентина Петрівна Мацерук. Красива і велична. Велична своєю мудрістю, щирістю, доброзичливістю, врівноваженістю. Багата  своїм внутрішнім світом. Осяйна і осяянна  своїм талантом. А найбільший талант – талант людяності, виваженості у прийнятті рішень, скромності. А ось останньої – то, швидше за все, таки даремно. Бо фаховість, як журналіста  засвідчена  роками роботи і тисячами публікацій,  званням, яким відзначена плідність і якість багаторічного і чесного труда.


Бо прихильність і вдячність героїв її публікацій безмежністю своїх позитивних спогадів додають у скарбницю надбаного багатства. Сотні доль, тисячі історій…  А ще більше спогадів про щоденне спілкування з колегами, співтворчість, співжиття…

А скільки благосовень з легкої руки Валентини злетіло на крилах редагованої «Ластівки».

І власні крила  нашої ювілярки  підтримують її рідні, щирі друзі, колеги. Бо добро, подароване іншим – множиться.

 

А поміж тим зрів, наливався ще не один талант творчої особистості.  Добре слово колегам з нагоди  святкових віншувань  виказував той хист, що з часом таки набере сміливого злету.  І у власній поезії, і в перекладацькій творчості він відбувся відразу і на високому рівні. Вже й на сторінки книг вийшов цей вагомий творчий доробок.

 

Вже й розширюється коло шанувальників, хто очікує нових публікацій на сторінці фейсбука і в групі «Дебют-Читання», одноіменній з клубом. А відкривали один одного ми, «Дебют» і журналіст, теж завдяки ініціативі Валентини Петрівни розповісти чернівчанам про нашу «спільноту під Куполом».

І от магія його, Купола захопила і приєднала до нас нову учасницю. Відтоді  ми були чи не найпершими слухачами. І за цю довіру бути майже причетними до магії творення, висловлюємо вдячність.

А найбільша наша Радість Року, радість  за одноклубницю – це  реалізація  задумів: вихід з друку власної книги з назвою, за якою ховається ніжна, чутлива  і скромна душа з потужним талантом відчувати слово, мати його за друга, довіряти йому найсокровенніше – власні відчуття.

Нехай талант буяє яскравими квітами! Нехай не знають смутку ці сяючі очі,

а випромінюють лише радість.

Щиро вітаємо та бажаємо радості в щоденні –  в душі, в житті, в творчості. Бажаємо міцного здоров’я на довгі щасливі роки!  Нехай пелюстками квітів буде встелена дорога в завтрашній день! Добра і злагоди в родинному колі, щирих друзів, позитивних емоцій!

Нехай ніжні мелодії завжди звучать в душі, наповнюючи її радістю! 

Ольга Серебріян, модератор клубу «Дебют-Читання»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *