Відновити військову підготовку  та послужити Україні

Така мета призову на 18 місяців офіцерів запасу, які свого часу закінчили військову кафедру, але не проходили військової служби. 15 чоловіків і одна жінка з Буковини направлені до вищих військових навчальних закладів, перед тим як приступити до виконання обов’язків у військових частинах.

Начальник відділу офіцерів запасу і кадру Чернівецького ОВК підполковник Вадим Бризицький зазначив, що кандидатів відібрано якісно, як і навесні.

21 річний Дмитро зі Сторожинеччини розповідає, що був готовий до призову, обираючи  військову кафедру, вважав це лише справою часу. Його дівчина Юлія, зізнається, що попри сум, поважає такий вчинок: «Нам треба підтримувати як одне одного, так і свою країну». Дмитро сподівається на початок кар’єрного зростання в майбутній службі: через 18 місяців планує укласти контракт.

Окрім збереження протягом 18 місяців офіційної цивільної посади та середньомісячної зарплати, призвані офіцери отримуватимуть в середньому 15 тис. грн грошового забезпечення, залежно від посади й звання. Їм гарантоване соціальне забезпечення та пільги, рівні з кадровими офіцерами. Вони проходитимуть службу переважно в тилових військових частинах, складах, арсеналах тощо. Для офіцерів запасу існує також  можливість проходити службу у військових комісаріатах області.

За інформацією про вакантні посади звертайтеся за адресою: м. Чернівці, вул. О.Кобилянської, 32, або до військкоматів за місцем перебування на військовому обліку. Телефонуйте (050)9480349 або (0372)524349.

Прес-служба Чернівецького ОВК

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *