У п’ятницю Буковину замете мокрим снігом

У четвер і п’ятницю в Україні очікуються сильні снігопади, хуртовини і ожеледиця. Українців попереджають про можливе блокування доріг.

Активний циклон 8 і 9 лютого принесе на більшу частину України складні погодні умови.   Так, уже в четвер, 8 лютого, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях очікуються сильні опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Місцями можливі ожеледиця і налипання мокрого снігу.  

Уже 9 лютого в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській і Чернігівській областях слід очікувати сильний сніг, чи навіть заметіль, і налипання мокрого снігу. На дорогах можлива ожеледиця.   У Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській і Харківській областях у п’ятницю йтимуть сильний дощ і мокрий сніг, які принесуть із собою ожеледь і налипання мокрого снігу.  

У ніч на 9 лютого на Лівобережжі також посилиться вітер, пориви якого досягатимуть до 15-20 м/с.   Синоптики попереджають, що такі погодні умови можуть призвести до порушення і припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. А також є імовірність перебоїв у роботі електричних мереж.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *