Чернівчани бігтимуть Півмарафон

19-го травня у Чернівцях пройде CBG Chernivtsi Half Marathon. Як завжди на цю спортивну подію до Чернівців з‘їздуться спортсмени з усієї України та ближнього зарубіжжя: Молдови, Румунії, Польщі. Географія учасників дуже широка, тож для гостей міста два дні проводитимуть безкоштовні екскурсії.

Організатори підготували дистанції для різних вікових категорій: 2 км, 5 км, 10 км і основну дистанцію напівмарафону – 21,1 км. Відбудуться й забіги для дітей та підлітків – 100, 500 і 1000 метрів для дітей до 14-ти років. Старт та фініш Півмарафону відбуватимуться на Соборній площі, де вже з 18-го травня стоятиме сцена, триватиме Спортивний Ярмарок та видаватимуться стартові пакети учасникам. Цьогоріч оновили браслети, медалі, рюкзаки та футболки забігу! На бігунів, як завжди, чекають запальна підтримка на трасі, душ та бануш на фініші й смаколики (які організатори поки тримають у таємниці).

Траса Півмарафону проходитиме від Соборної площі по Героїв Майдану, Проспект Незалежності, Небесної Сотні, Федьковича, через парк ім. Т.Г.Шевченка, Садова, Кордуби, Поповича і знову на Соборній площі. Це коло в 7 км. Півмарафонці долатимуть 3 таких кола відповідно.

Онлайн реєстрація триває до 17-го травня включно на сайті:  http://chernivtsihalfmarathon.cv.ua/. Реєстрацію можна буде пройти й безпосередньо перед початком забігу.

Призовий фонд 32 000 грн розділять переможці серед жінок та чоловіків на дистанціях: 5,10 та 21,1 км.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *