Громадські роботи в Чернівцях 2020-го

Виконком Чернівецької міськради затвердив Перелік громадських робіт, які відповідають інтересам територіальної громади, належать до суспільно корисних робіт та організовуються за участю підприємств, організацій та установ міста Чернівців на 2020-й рік.

Фінансування громадських робіт здійснюватиметься за кошти місцевого бюджету, роботодавців та інших не заборонених законодавством джерел. За рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття здійснюється фінансування громадських робіт, до яких  залучаються безробітні.

До громадських робіт зокрема належать: благоустрій, озеленення та впорядкування територій міста  (державних та комунальних підприємств, установ, організацій,  об’єктів соціальної сфери, зон відпочинку та туризму), ліквідація стихійних сміттєзвалищ та упорядкування придорожніх смуг, облаштування та розчистка стічних водовідвідних канав, підсобні роботи, пов’язані з ремонтом об’єктів соціальної сфери в Чернівцях, впорядкування місць меморіального поховання, пам’ятників та пам’ятних місць, які мають офіційний статус, або зареєстровані на території міста Чернівців, роботи, пов’язані з відновленням та благоустроєм прибережних смуг, природних джерел та водоймищ, русел річок тощо.

Докладніше звертайтеся за посиланням:  http://chernivtsy.eu/portal/4/zatverdzheno-perelik-gromadskyh-robit-na-nastupnyj-rik-2-128627.html

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *