«Місто Че» Катерини Косьяненко

Центр культури «Вернісаж» чекає завтра, 26 травня, о 17.30 (м. Чернівці, вул. І. Франка, 15) усіх шанувальників живопису на відкриття виставки заслуженого жудожника України, членкині Національної спілки художників України Катерини Косьяненко «Місто Че».

Напередодні події з відомою українською художницею зустрівся голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. Катерина Косьяненко мешкала в Києві та, аби зберегти свої роботи, перевезла їх до Чернівців. Виставка триватиме до кінця червня. Серед представлених робіт будуть, зокрема, етюди Чернівців.

Вхід на виставку безкоштовний, проте кожен охочий матиме змогу придбати картини і  30% їхньої вартості з продажу витратять на потреби ЗСУ. Так, після подібного заходу в Івано-Франківську художниці вдалося придбати автономну сонячну станцію для Збройних сил України.

Очільник обласної ради подякував Катерині Косьяненко за громадянську позицію та її увагу до нашого краю, а також висловив сподівання, що спільними зусиллями вдасться зібрати необхідну для допомоги нашим захисникам кількість коштів.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *