Поліцейські Буковини затримали торговця наркотиками

Учора, 25 травня, поліцейські Чернівецького району задокументували протиправні дії 24-річного чоловіка, який вдома зберігав канабіс та амфетамін з метою їх подальшої реалізації. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за незаконне зберігання наркотиків буковинцем і з метою викриття каналів надходження наркотичних і  психотропних речовин на нелегальний ринок, співробітники відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта.

Під час слідчих дій у помешканні жителя Сторожинця правоохоронці виявили 28 зіп-пакетів із амфетаміном і 15 зіп-пакетів із канабісом. Чоловік зберігав ці речовини з метою їх збуту.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали буковинця в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі поліцейські направили вилучені речовини для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *