Чим нині мають опікуватися місцеві керівники – Сергій Данилюк

Щоби при повному «озброєнні» зустріти зиму, громадам, а точніше – їхнім керівникам, потрібно забезпечити насосні каналізаційних станцій автономним живленням, забезпечити роботу печей хлібокомбінатів за відсутності електропостачання, а  також терміново купувати потужні електрогенератори, збільшувати резерви дизпалива, мазуту, вугілля, дров тощо.

Те, чим нині мають займатися керівники громад, озвучив екс-перший заступник голови ДСНС Сергій Данилюк. Ось його допис на сторінці у FS.

«ЗРАДНИКИ, ЗЛОДІЇ, НЕАДЕКВАТИ, ЧИ ПРОСТО НАГЛЮЧІ ТУПАКИ?

Посадовців, які сьогодні по всій країні замість підготовки критичної інфраструктури до проходження зимового періоду в надзвичайних умовах війни міняють одну тротуарну плитку, на іншу, замінюють бруківку, фарбують фасади, ремонтують стадіони й облаштовують сквери, треба негайно перевірити на предмет державної зради і психічної адекватності, щоби не було пізно це робити при -15 градусах атмосферного повітря.

Війна почалася за тиждень до закінчення зими. Ми ще не воювали і не жили під час обстрілів при -10, -15. Все ще попереду. Тому тротуарно-дорожньо-фасадно-ремонтні роботи і витрачання грошей на це замість забезпечення насосних каналізаційних станцій автономним живленням, забезпечення роботи печей хлібокомбінатів за відсутності електропостачання, замість закупівлі потужних електрогенераторів, резерву дизпалива, мазуту, вугілля, дров і т.д. і т.п – це ЗЛОЧИН.

І не треба нам розповідати про необхідність освоєння грошей під кінець бюджетного року, бо інакше вони ніби-то пропадуть. ЦЕ БРЕХНЯ. Це наші гроші, сплачені у вигляді податків і «перекинути» їх з однієї статті видатків, чи навіть бюджетної програми на іншу не складає жодної проблеми для депутатів усіх рівнів.

Коли при -15 за відсутності електроенергії, а, можливо і газу розморозяться системи опалення багатоповерхівок, в яких комунальники просто фізично не встигнуть злити воду, а в низинних мікрорайонах замерзнуть фекалії на насосних станціях і в каналізаційних стояках будинків, коли зникне хліб з полиць магазинів, то тоді жодного сьогоднішнього регіонального «великого будівничого» ми не знайдемо.

Швидше за все тому, що на той час вони вже поповнять собою і своїми дітьми особовий склад батальонів «Монако» і «Відень».

А ми?

А ми залишимось тут зі своїм замерзлим лайном.

Вибачте за прямоту мови, бо інакше із цими невігласами вже ніяк.

Р.S. І всі тоді кричатимуть: «Де ДСНС? Рятуйте!».

А ДСНС не спасе. Рятувальників на всіх не вистачить. Навіть не сподівайтесь. І ДСНС України не повинна розгрібати лайно ні за малограмотними містечковими керманичами, ні за чиновниками-злодіями, .

ТА СХАМЕНІТЬСЯ ВЖЕ!!!»

Довідка

За даними з його фейсбуку, Сергій Данилюк – доктор технічних наук, професор, військове управління за видами збройних сил. Родом він із Бобівців Чернівецької області. Працює в Збройних Силах України, мешкає у Києві.

Раніше  працював у Чернівецькій облдержадміністрації, перебував на різних посадах у ДСНС України, був першим заступником Голови ДСНС.

У корупції п.Данилюк розбирається непогано, бо його за неї свого часу критикували в Антикорі… Так що до думки колишнього рятувальника варто прислухатися.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *