Залізничний вокзал Чернівців отримав генератор

Отож віднині робота Чернівецького вокзалу не залежатиме від атак ворога на енергетичну інфраструктуру України.

Фото з фейсбук-сторінки Чернівецької ОВА

Укрзалізниця отримала від Товариства Червоного Хреста України 35 генераторів для безперебійної роботи залізничних вокзалів України. Один із них працюватиме у Чернівцях.

Про це повідомила Чернівецька ОВА.

«Впевнено входимо до зими, бо наші партнери роблять усе, щоб вокзали залишалися точкою, куди люди можуть прийти і гарантовано отримати послуги. Запускаємо програму енергонезалежности вокзалів разом із Товариством Червоного Хреста України. Це не просто крок назустріч Укрзалізниці, це крок назустріч усім пасажирам. На вокзалах розгоратимуть точки, де можна буде отримати чай, каву, погрітися, і ці генератори дозволять зробити вокзали незалежними від можливих атак ворога на енергетичну інфраструктуру України. Дякую Червоному Хресту України за співробітництво», — зазначив член правління Укрзалізниці, голова пасажирського напрямку Олександр Перцовський.

Також генератори працюватимуть на вокзалах Укрзалізниці в Запоріжжі (2 вокзали), Вінниці, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Бердичеві, Рівному, Кривому Розі (2 вокзали), Ковелі, Коломиї, Мукачевому, Трускавці, Моршині, Жмеринці, Івано-Франківську, Чопі, Ужгороді, Житомирі, Миронівці, Чернігові, Тростянці, Сумах, Харкові, Одесі, Черкасах, Кропивницькому, Тернополі, Львові (2 вокзали) та на станціях Тараса Шевченка й «Дарниця».

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *