Як прикрасити ялинку до 2019-го

Велика чи маленька, жива чи штучна – ялинка створює новорічну атмосферу  і підвищує настрій. Пропонуємо кілька варіантів – на любителя.

Ялинка в стилі ретро. Це не лише символ Нового року, але й зв’язок поколінь. Якщо маєте  заповітну валізу зі старовинними  іграшками – ретро – це саме для вас. Доповнити композицію варто традиційними гірляндами, дощиком і цукерками: так приємно буде час від часу знімати їх! А ще не забувайте, щороку ваша колекція іграшок має поповнюватися принаймні однією новою.

В єдиному кольорі. Це так званий європейський варіант дизайну зимової красуні.  Так, нинішнього року ялинкові прикраси одного кольору будуть у тренді. Найкраще на зеленому тлі гілок виглядатимуть золото, срібло, фіолет, червоний, помаранчевий, жовтий…

Райдужна ялинка. Для такої потрібно 7 комплектів прикрас кольорів райдуги: червоний, помаранчевий, жовтий, зелений, блакитний, синій, фіолетовий. Розвісити прикраси можна по спіралі, рівними ярусами, вертикальними смугами – на власний смак..

Два кольори. Більш класичний варіант: стильна двокольорова композиція. Золото +червоний; золото+срібло; золото+брунатний чи теракотовий; білий+блакитний… Не менш стильно виглядатиме й патріотичне поєднання жовтого(золотого) з блакитним.

Креативні ялинки. В офісі чи навчальному закладі, навіть у звичайних помешканнях можна побачити креативні новорічні ялинки: ефект «вау», адже така ялинка не залишиться непоміченою; економія місця; ощадливе ставлення до природи; практичність і безпечність для дітей та тварин; зрештою, процес вироблення та реалізації ідеї.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *