Що обіцяють зірки: Астропрогноз на 2020-й рік для всіх знаків зодіаку

 

На перший план 2020 року виходять професіоналізм і чесна сумлінна праця, але одразу радимо: без фанатизму. У гонитві за успіхом можна й собі нашкодити й справу завалити. Рік буде стабільнішим, ніж попередній, а найбільш сприятливі січень, квітень, серпень і вересень. Усе важливе плануйте саме на ці місяці, беручи до уваги й гороскопи для кожного знака Зодіаку. Відмовляйтеся від участі в тих проектах, які розпочинають люди неорганізовані або сумнівної репутації.

 

ОВЕН

21 березня-20 квітня

Для Овнів рік буде значним з точки зору особистих стосунків. Пристрасті не будуть руйнівними, будь-які кроки в особистому житті будуть вдалими. Друга половина року може стати  періодом кар’єрного прориву, а взимку чи навесні не варто починати боротьбу за місце під сонцем. Фінанси обіцяють бути стабільними, якщо не захопитеся азартними іграми. Осінь нестиме родинну гармонію. Здоров’я Овнів залежатиме від завантаженості на роботі. Якщо не відпочиватимете, то й працювати з повною віддачею не зможете. Обережно з харчуванням: можете набрати зайвої ваги.

 

ТЕЛЕЦЬ

20 квітня-21 травня

Головне 2020-го – вміння віддано працювати. Особливо висока працездатність Тельцям знадобиться у лютому-березні. В лютому можливі зміни посади чи місця роботи. Восени не забувайте про зміцнення ділових контактів. Гроші витрачайте обачливо, значні покупки здійснюйте в лютому. Від початку квітня до кінця травня можливі труднощі в сімейному житті. Спробуйте приділяти родині більше уваги. Але для тих, хто лише шукає другу половинку, рік буде гарним. Здоров’ֹя не особливо дошкулятиме, хоча варто приділити увагу горлу. Взимку пийте вітаміни, улітку доречні водні процедури.

 

БЛИЗНЮКИ

21 травня-22 червня

Близнюки займуться інтелектуальним розвитком. Кар’єра складатиметься вдало. Але можливі підступи заздрісників. Не вирішуйте проблеми конфлітами і не беріться за фінансові спекуляції: клопоту багато, результату – нуль. Натомість на початку осені можливі вдалі інвестиції й початок нових справ. Особисте життя складатиметься вдало, багато самотніх Близнюків влаштують сімейне життя. Бажано зробити це до кінця літа. Повноцінний відпочинок стане запорукою гарного самопочуття. Особливу увагу приділіть нервовій системі. Підтримуйте також імунітет і налагоджуйте правильне харчування.   

 

РАК

22 червня-23 липня

Зростання доходів 2020-го потішить навіть прискіпливих. Зірки радять ставитися до прибутків та витрат менш емоційно, ніж ви завжди це робите. Не робіть витрат під впливом настрою. У березні не прогавте зустріч із вигідним роботодавцем. Але не змінюйте роботу на початку літа. 2020-й принесе Ракам сімейне щастя й стабільні стосунки в родині. Найбільш складним періодом буде травень, не вирішуйте проблем на підвищених тонах. Підтримати здоров’я допоможе фізична активність. Ходіть пішки, плавайте, опануйте велосипед. Тримайте під контролем вагу й зберігайте гарний настрій.

  

ЛЕВ

23 липня-23 серпня

2020-го Лев отримає заслужене визнання. Кар’єрних успіхів варто очікувати у травні-червні. А на початку року вас може підвести інтуїція, будьте уважними. Можливі великі витрати, причому не лише на себе. Значні покупки можна робити у квітні-травні або в листопаді-грудні. Не робіть боргів від середини лютого до початку квітня. Якщо маєте серйозні стосунки, не витрачайте часу на сторонній флірт, ризикуєте втратити довіру коханої людини. Одиноким не варто шукати кохання до початку осені. Тимчасові недуги не зіпсують характер Лева, але в лікуванні – менше хімії, більше природних засобів.

 

ДІВА

23 серпня-23 вересня

2020-й – важливий для Діви. Практичні Діви розпоряджатимуться фінансами розумно. Однак щасливі збіги трапляться не раніше квітня. Але відтоді не пропустіть шансу на додатковий заробіток. Фінансового піку варто очікувати  у листопаді-грудні. Одинока Діва не надто перейматиметься справами шлюбними. Але Дівам, що перебувають у парі, слід проявляти більше ніжності та уваги до партнера. Для підтримання здоров’я Дівам варто менше нервуватися й більше відпочивати. Не шукайте в себе хвороб, не починайте лікуватися від усього поспіль. А от навідатися до стоматолога  треба вже у січні-лютому.   

 

ТЕРЕЗИ

23 вересня-24 жовтня

Терезам 2020-й обіцяє новий досвід. Це будуть і блискучі перемоги, і приголомшливі поразки. Але Терези все ж таки спроможуться відновити й підтримати фінансову рівновагу й завести корисні знайомства. У лютому намагайтеся не позичати комусь гроші і не приставайте до сумнівних справ. У березні є переспектива подарунку чи спадщини. Особисте життя буде цілий рік коливатися між коханням і розумом. У лютому-березні доречно додати до нього трохи романтики. Для стабільного здоров’я перш за все бережіть нерви. І будь-що треба стерегтися травм, особливо в зимовий період.

 

СКОРПІОН

24 жовтня-22 листопада

Ключове слово року Скорпіонів – Кохання. В роботі ймовірні сприятливі зміни: якщо в листопаді правильно подасте свої ідеї, це може стати початком зростання. Але фінансові надходження можливі й за раніше зроблену роботу. Від середини березня у вас виникне спокуса засипати свою другу половинку подарунками. Обережно: якщо отримувач подарунків – чоловік, це може завадити вашим стосункам. Самотнім Скорпіонам від лютого до кінця квітня – час для романтиичних знайомств. А щодо здоров’я, до кінця зими може зростати втомлюваність. Вітаміни й відпочинок усе стабілізують.

 

СТРІЛЕЦЬ

22 листопада-22 грудня

Час наполегливої роботи, рішучих дій та активності в усьому. Головне – не засидітися на старті. Ваші зусилля врешті решт мають принести фінансове благополуччя. Обережно обходьтеся з грошима в листопаді. Однак не забувайте: якась частина вашого часу має бути присвячена родині. Якщо забудете про це, можливі конфлікти. Проявіть мудрість і такт – гармонія відновиться. Хоча відпустку краще проводити десь далеко. Протягом майже цілого року відчуватимете себе бадьорими. Пийте соки, їжте більше овочів і фруктів і не «заїдайте стреси», щоби не набирати зайві кілограми.

 

КОЗЕРІГ

22 грудня-21 січня

Козерогам доведеться попрацювати. Але така активність матиме гарні результати – моральні й матеріальні. Та збираючись щось купити, вирішіть спершу, які «параметри» повинна мати бажана річ. Для Козерогів цього року важлива дружба. Вона може потягнути надійне ділове партнерство, найкращий час для цього – листопад. В особистому зірки не радять брати на себе керівну роль. І намагайтеся згладжувати гострі ситуації без нудного з’ясування стосунків. Навчайтеся поступливості. Здоров’я обіцяє бути хорошим. Більше уваги приділяйте душевному спокою й контролюйте вагу..

 

ВОДОЛІЙ

21 січня-19 лютого

Успіх року залежить від особистих зв’язків Водолія. Вони зміцнюватимуться завдяки вашим дружелюбності й веселому характеру. Не шкодуйте сил і часу на виконання намічених завдань, ваші зусилля будуть оцінені гідно й принесуть фінансовий результат. Особисте життя налагоджується, у сімейних водоліїв є шанс досягнути гармонії. Для романтичних знайомств найкращий час – березень і квітень. А от здоров’ям цьогоріч легковажити не варто. Бажано пройти обстеження, інакше задавнену хворобу доведеться лікувати довго. Особливо вразливі легені й горло. Навесні можливі загострення алергії.  

 

РИБИ

19 лютого-21 березня

2020-й для Риб багатий на важливі події, які вплинуть на найближчі кілька років. Причому, як у роботі, так і в особистих стосунках. Розподіляйте сили, щоби вас вистачило і на те, на інше. У ділових знайомствах будьте обережними, аби не нашкодити своїм справам. Фінансову допомогу легко отримаєте від найближчих людей. Восени відмовтеся від будь-яких поїздок. Натомість весна й літо – час як для сімейних, так і для романтичних мандрівок. Для стабільності здоров’я зміцнюйте авторитет і відмовляйтеся від шкідливих звичок. Хоча в лютому й березні останнього краще не затівати: зусилля будуть марними.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *