Королева краси Великої Британії відмовилася худнути і повернула корону організаторам конкурсу

Королева краси Великої Британії повернула свою корону, після того як їй сказали, що вона занадто товста, щоб змагатися на міжнародному рівні. Важливо відзначити, що вона носить 10-й розмір одягу (38 за європейськими мірками, 44 – за російськими), – передає “Лайф” з посиланням на Daily Mail.
У червні цього року 28-річна Зої Смейл з Ноттінгемшира виграла в конкурсі “Міс Сполучене Королівство” та почала готуватися до міжнародного етапу, який повинен відбутися в Еквадорі. Всього через кілька тижнів після завоювання нею титулу організатори Miss United Continents сказали Зої, що їй потрібно скинути якомога більше у вазі, щоб здобути перемогу на конкурсі.
Дівчина зізналася, що на той момент їй було нестерпно боляче чути ці слова: вона і подумати не могла, що її оцінюватимуть переважно за вагою. Вона була настільки шокована, що єдине, що змогла зробити, так це сказати “пардон?” і повісити трубку. Через два тижні вона відкликала свою заявку на участь в конкурсі.
“Це був один з тих моментів, коли ви не очікуєте, що люди, які живуть в XXI столітті, можуть бути такими тупими”, – розповідає Зої Смейл.
Повернувшись в світ конкурсанток, Зої вирішила підвищити обізнаність про неприйнятні на її погляд конкурси краси, в яких фігуристі дівчата йдуть на другий план, поступаючись місцем худим моделям. Сама дівчина носить 10-й розмір одягу, і її не назвеш товстою, але слова організаторів конкурсу вона сприйняла як особисту образу. Такі конкурси вона називає шахрайськими, адже вони не оцінюють справжню красу учасниць, а тільки завдають їй шкоди.
Для того щоб взяти участь в конкурсі “Міс Сполучене Королівство”, Зої взяла участь у благодійному заїзді на велосипеді довжиною 80 кілометрів, і вона пишається тим, що її тіло дозволило їй це зробити.
Коли дівчина тільки починала свою кар’єру, у віці 16 років, у неї стався харчовий розлад через постійні дієти, що ледь її не згубило. Тепер модель не повторює своїх помилок і намагається донести до інших дівчат, що краса жінки полягає в здоровому тілі, а не виснаженому дієтами.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *