Американське видання The Washington Post розповіло про корисні властивості українського борщу,пише Укрінформ.
Увагу до цього привернула телеведуча “Голосу Америки” Мирослава Гонгадзе у Facebook. “Борщ офіційно вийшов на американський ринок. “Вашингтон Пост” вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу:)” – написала вона. Авторка статті у The Washington Post про українську страву Еллі Крігер назвала її “розкішною їжею”. “Іноді я купую продукти з конкретним рецептом на увазі, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти. Я багато розмірковував дорогою додому, уявляючи всі різноманітні страви, які я міг би створити з цих продуктів. Але коли згадав про борщ, то питання було вирішене. Жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню, але розкішну їжу…”, – пише оглядач WP. «Цей рецепт борщу – те, що я зробила… В нього входять шматочки м’якої яловичини, які треба варити з овочами в бульйоні упродовж приблизно години, поки все не стане м’яким», – написала Крігер.