Гороскоп від 28 грудня до 3 січня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

Кінець року буде напруженим. Хоча останнього дня року можна отримати несподівану допомогу. Від вашої подальшої активності у перші дні січня залежатиме успіх. Швидше за все, наступного четверга доведеться вирушати у поїздку.

ТЕЛЕЦЬ

Інтуїція підкаже вам, які справи варто підігнати до неділі, а які можна й перенести на початок наступного року. Новорічної ночі можливі новини, які вас трохи розчарують. Рішення середи вже наступного дня можуть спричинити конфлікт.

БЛИЗНЮКИ

Рік закінчується успіхом у справах і конфліктами в особистому. Будьте обережні з грошима, які отримаєте в неділю. Першого дня нового року багато що може змінитися. Важливо лише правильно оцінити,  чи це дарунки долі, чи покарання.  

РАК

Трохи грошей у п’ятницю не будуть для вас зайвими. Надмірна активність у суботу-неділю може спричинити чиєсь незадоволення – не зважайте, минеться. Першого дня року дізнаєтеся щось важливе для вашої родини. У четвер не з’ясовуйте стосунків.

ЛЕВ

Не надто довіряйте пропозиціям про допомогу у п’ятницю-суботу, вже у неділю може з’ясуватися, що вас хотіли використати. Новорічної ночі будьте обережні зі спиртним. І не поспішайте з прийняттям рішень  принаймні до четверга.  

ДІВА

Важко не спробувати у п’ятницю-суботу змінити ситуацію. Та варто лише віддати борги. Усе решта не потребує негайних рішень. Навіть труднощі з грошима на початку року не повинні вас засмутити: вже у четвер можливі надходження або подарунки.

ТЕРЕЗИ

Завершуйте до неділі усі перемовини й не робіть зайвих рухів. Легеньке нездоров’я не зіпсує вам новорічної ночі. У перші дні нового року обходьтеся без допомоги, не будуйте значних планів, хіба що окрім поїздки у справах  у середу.

СКОРПІОН

Передноворіччя – час заспокоєння й сімейної злагоди. Новий рік найкраще зустрінете з родиною. Закоханим не варто поспішати цієї пори із заручинами. Складну фінансову ситуацію зможете здолати у середу. У четвер не слухайте новин.  

СТРІЛЕЦЬ

В останні дня року просто відпочивайте, зустрічайтеся з рідними, навіть заводьте знайомства. Новорічної ночі на вашому видноколі може з’явитися нова особа. У вівторок і середу не пропустіть можливості додаткового заробітку.

КОЗЕРІГ

Не лякайтеся відсутності грошей в останні дні року. Більше зважайте на обережність у поводженні з технікою. Не з’ясовуйте стосунків новорічної ночі: процес може бути незворотним. Середа і четвер – гарні дні для поїздок і справ.  

ВОДОЛІЙ

Що б не змінилося наприкінці року, не шукайте ні в кого допомоги. В останні два дні року можете дізнатися щось важливе. А першого січня не долучайте нікого до власних справ. Наступного дня на вас чекають важливі рішення. Бережіть здоров’я у четвер.

РИБИ

Нестача грошей – не привід обмежити спілкування в останні дні року. Потроху справи налагоджуються і новорічна ніч – зовсім не фатальна межа для вас. Головне – зберегти здоров’я й готовність до активних дій у перші дні року.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *