Що іще чекає на тебе 2015 року: Дізнайся про майбутнє за датою народження

Відомий нумеролог, який консультує вітчизняних зірок і політиків, розповіла читачам «Версій», як самостійно зробити індивідуальний прогноз на 2015 рік:
Щоби дізнатися, що саме вам готує прийдешній рік, додавайте цифри року до отримання однозначного (тобто з однієї цифри) числа. Скажімо, 2015 рік: 2+0+1+5=8. Число 8 в нумерології відповідає за везіння. Отже, 2015 обіцяє більшості кар’єрного зростання й фінансового успіху.
Що ж стосується індивідуального розрахунку, тут теж не складно. Треба додати цифри дати вашого народження до однозначного числа і до отриманого результату додати число року: 8.
Наприклад, ви народилися 30 березня 1981 року. Додаємо цифри вашої дати народження: 3+0+3+1+9+8+1=25. Знову додаємо (поки не отримаємо однозначне число). 2+5=7. Потім додаємо до отриманої суми вісім: 7+8=15; 1+5=6.

Numerologiya.jpg
Значення чисел
1 (Одиниця). Людина може отримати визнання і славу, досягти неймовірного успіху в роботі. Це рік організації та планування. Шукайте нових знайомств: вони принесуть вам не тільки приємне спілкування, але й фінансову користь. Рік обіцяє бути успішним для людей творчих професій – письменників, художників.
2 (Двійка). Задумані проекти принесуть вам успіх. До того ж, це рік вигідних вкладень і серйозних придбань. Можете сміливо планувати придбання нерухомості.
3 (Трійка). Рік сприятливий для закінчення старих проектів, обіцяє успіх та просування по службі, славу та популярність. Цей рік сприятливий для бізнесменів, оскільки обіцяє стовідсоткову реалізацію задуманого.
4 (Четвірка). Незважаючи на кризу, на вас чекає фінансова стабільність і збільшення доходів. Якщо ваша діяльність пов’язана з бізнесом, можете відкрити нове підприємство, яке згодом принесе вам значний прибуток. Рік сприятливий для мандрівок. В особистому житті – гармонія: якщо ваша половинка досі не поспішала одружуватися, тепер точно дозріє для такого відповідально кроку.
5 (П’ятірка). Рік сприятливий для сміливих фінансових операцій, подорожей і співпраці. Є можливість виграти у змаганнях або творчих конкурсах. Пощастить «п‘ятіркам» – працівникам ЗМІ, письменникам і поетам.
6 (Шістка). Рік буде сприятливим для сімейних стосунків, створення сім’ї та зачаття дитини. На роботі ви успішно проявите ділові якості і завоюєте повагу керівництва. Рік обіцяє успіх творчим людям – акторам, режисерам, письменникам.
7 (Сімка). Якщо ви мрієте про якісь курси чи отримати другу освіту, то саме час. Це рік навчання. Та намагайтеся уникати конфліктів і будьте обережні в будь-яких стосунках. Проявіть терпіння і оптимізм. Можливі труднощі в бізнесі, але удача вас не покине. Принаймі, духовне зростання вам забезпечене. Рік сприятливий для медиків і науковців, а також учителів.
8 (Вісімка). Це рік творчості, тож рекомендується присвятити його здоров’ю. Якщо ви відкладаєте в довгу скриню відвідини стоматолога, негайно проявіть свідомість. У бізнесі не бійтеся розпочинати нові проекти. Рік сприятливий для політиків і соціальних робітників, а ще обіцяє виграш у судових справах.
9 (Дев’ятка). Рік здійснення бажань. На Вас чекають успіх, суспільне визнання і покращеня фінансового становища: можливий виграш у лотереї чи несподіваний спадок. Впевнено рухайтеся вперед!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *