Гороскоп від 22 до 28 лютого для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю, неділю й понеділок більше покладайтеся на свою працю, ніж на удачу. Важливі речі плануйте на суботу або вівторок. Понеділок присвятіть родинним проблемам. На допомогу розраховуйте у середу. У четвер не з’ясовуйте стосунків.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця й понеділок – дні конфліктні – стримуйтеся. Натомість на вихідних будьте відкриті до спілкування і нових знайомств. Вівторок і  середа – гарні дні для навчання й пошуку роботи. Не приймайте остаточних рішень у четвер.

БЛИЗНЮКИ

Не варто витрачати час на амбіції у п’ятницю та понеділок. В суботу, вівторок і середу навколо вас буде багато людей, від вас чекатимуть допомоги. У неділю дізнаєтеся багато важливого для ваших справ. На четвер не плануйте покупок.  

РАК

Новини п’ятниці-суботи змусять попрацювати. Важливі справи розпочинайте в неділю, або відкладіть усе до середи. Від понеділка до четверга будьте готові до змін: можна шукати роботу, поступати на навчання, робити ремонт і навіть освідчуватися.

ЛЕВ

Неспокійний тиждень пропонує вирушати в дорогу у п’ятницю або вівторок. Натомість суботу й середу-четвер  витрачайте на спокійні, рутинні справи, що не потребують відкриттів та успіхів. З прикрощами неділі хтось допоможе впоратися у понеділок.  

ДІВА

У п’ятницю матимете нагоду комусь допомогти. Не покладайте великих сподівань на вихідні, все буде скромніше. У понеділок-вівторок вивчайте ситуацію, рішень не приймайте. На середу й четвер багато не плануйте: може підвести здоров’я.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю можливі нові знайомства. На вихідних просто відпочивайте. Понеділок сприятливий для починань. У вівторок не соромно просити допомоги, а вже у череду справляйтеся самотужки. Остерігайтеся конфліктів у четвер, надто з Овнами.

СКОРПІОН

Єдиний знак цього тижня, якому «світить» прибуток. У п’ятницю-суботу важливо вдало вкласти кошти. У неділю-понеділок вирішуйте сімейні проблеми. Вівторок – гарний день для оздоровлення.

Важливе розпочинайте у середу. Четвер пасує для рутинної роботи.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця й вихідні обіцяють велелюдне спілкування  –  і у справах, і особисте. В дорогу вирушати варто в понеділок, у вівторок краще сидіти на місці. Обережно витрачайте гроші у середу і не залучайте нікого до своїх справ у четвер.

КОЗЕРІГ

П’ятниця обіцяє успіх – якщо не лінуватиметесь і не ризикуватимете грошима. Вихідні варто провести з родиною. За допомогою звертайтеся тільки у вівторок. Середа пасує для поїздок, а у четвер бажано не користуватися технікою.  

ВОДОЛІЙ

Гойдалка долі підкидатиме до успіху у п’ятницю-суботу й вдалих рішень у понеділок – і опускатиме до прикрощів і сварок у неділю й середу та проблем зі здоров’ям у вівторок. Четвер варто витратити на ретельний аналіз помилок і досягнень.

РИБИ

Цього тижня варто уникати велелюддя, тоді успіхом суботи, а далі четверга не доведеться ні з ким ділитися. Не шукайте допомоги у п’ятницю й понеділок, не захоплюйтеся у неділю і не надто розчаровуйтеся у вівторок. Середа для рутинної роботи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *