Гороскоп від 21 до 27 червня для всіх знаків зодаку

 

ОВЕН

У п’ятницю щось отримаєте, в суботу щось втратите. У неділю можна вирушати на відпочинок. Понеділок – для завершення розпочатого. У вівторок-середу ловіть удачу і не бійтеся змін. У четвер важливо не брати когось у помічники.

ТЕЛЕЦЬ

Тримайтеся осторонь суперечок у п’ятницю-суботу. Не перекладайте на когось свої обов’язки у неділю. У понеділок і вівторок чогось навчайтеся або шукайте нової роботи. У середу-четвер важливо бути в усьому ретельними та уважними.  

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сповнений небезпек: у п’ятницю загрожують травми, у неділю безгрошів’я, у вівторок – сварки. Скористайтеся суботою для знайомств і понеділком для важливих рішень. Не приймайте рішень у середу – і отримаєте винагороду в четвер.

РАК

У п’ятницю не на все вистачить грошей. Натомість у суботу й середу можливі надходження.  Найважливіше плануйте на неділю. Понеділок сприятливий для поїздок, у вівторок від транспорту краще відмовитися. Четвер – для родинних справ.

 

ЛЕВ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. В суботу й понеділок ви повинні впоратися зі справами самотужки, в неділю й вівторок можна звертатися по допомогу.  На середу не плануйте фінансових справ, У четвер маєте завершити задавнені справи.   

ДІВА

Тиждень сприятливий для мандрівників. Вирушайте в дорогу у п’ятницю або понеділок. Важливі справи плануйте на суботу або вже на четвер. У неділю бережіть здоров’я. Не плануйте важливого на вівторок. У середу влаштуйте родинну зустріч.

ТЕРЕЗИ

Покладайтеся на інтуїцію у п’ятницю, а у понеділок – тільки на удачу. На вихідних доведеться попрацювати. У вівторок самотужки не впораєтеся. У середу не позичайте ні в кого грошей. У четвер стережіться дороги й крутих сходів.

СКОРПІОН

Не поспішайте з рішеннями у п’ятницю, краще відкладіть їх на неділю. У суботу надайте комусь допомогу. Ваша сильна якість у понеділок і четвер – ваша інтуїція. Не поспішайте витрачати надходження вівторка і бережіть здоров’я у середу.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю стережіться травм. На вихідних на вас очікує велелюддя й багато новин. Щоправда, у понеділок можливі проблеми з фінансами. У вівторок-середу не приймайте рішень і не піддавайтеся сторонньому тиску. У четвер можливі надходження.  

КОЗЕРІГ

Від вашого рішення у п’ятницю залежить, чи зможете заробити в суботу та як пройде неділя з родиною. У понеділок-вівторок доведеться спілкуватися з начальством або з партнерами. У середу-четвер можна розпочинати нові справи.

ВОДОЛІЙ

Новини п’ятниці збудять вашу активність у суботу-неділю. Лише не намагайтеся перекласти справи на помічників. Важливе починайте у понеділок. Новини вівторка змусять вас у середу вирушити в дорогу. У четвер чекайте на родинні події.

РИБИ

У п’ятницю не купуйте дорогих речей і не позичайте грошей. На вихідних вам може не сподобатися новий знайомий: повірте собі. Прикрощі понеділка й вівторка скороминучі, але не долучайте когось до них. У середу попрацюйте, у четвер приймайте рішення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *