Гороскоп на 4-10 січня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю будьте уважні й не порушуйте законів. На вихідних можливі несподіванки, як приємні, так і не дуже. Якщо в понеділок не вийде щось почати, у вівторок утримайтеся від починань. Не надто надихайтеся подіями середи: у четвер – день розчарувань.

ТЕЛЕЦЬ

Наприкінці тижня життя буде коли не чудове, то цілком гармонійне. У неділю перебувайте в гармонії з коханими. Аналізуйте події неділі в понеділок. Правильно розпоряджайтеся грошима у вівторок.Не підбивайте підсумків у середу. У четвер не шукайте пригод.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю уникайте перевтоми. В суботу-неділю не довіряйте новим знайомствам.  У понеділок-вівторок не приймайте фінансових рішень. У середу не шукайте допомоги й приховуйте невпевненість. Тоді  у четвер легше буде знайти партнерів.

РАК

П’ятниця обіцяє напруження з начальством. Усе важливо розпочинайте в суботу або неділю. У понеділок можна контактувати з ким завгодно, у вівторок зведіть спілкування до мінімуму. У середу уваги потребує родина. У четвер доведеться комусь допомогти.

ЛЕВ

У п’ятницю відчуєте гальмування у справах. Усе важливе зробіть у суботу. Неділя більше сприяє розвагам. У понеділок вас не любитиме техніка. Пошуки та зміни у справах плануйте на вівторок або четвер. У середу уникайте начальства.

ДІВА

Не купуйте дорогого у п’ятницю, наступного дня можете розчаруватися. На вихідних доведеться вирішувати якісь проблеми. Натомість на понеділок не плануйте важливого. Поїздка вівторка-середи дозволить владнати справи. У четвер удача на вашому боці.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця – гарний день для активного спілкування. Надходження суботи й неділі не поспішайте витрачати, гроші будуть потрібні у понеділок. У вівторок і середу наполегливо працюйте, шукайте партнерів і спонсорів.  У четвер вирішуйте проблеми родичів.  

СКОРПІОН

У п’ятницю будьте обережні з гострими предметами. На вихідних відвідайте старших родичів. Понеділок  обіцяє зміни в житті. У вівторок не відкладайте справ: можете багато втратити.  Важливе починайте в середу. Четвер не пасує для спілкування.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю не потурайте поганому настрою і будьте активними на вихідних. У понеділок не починайте фінансових справ. Вівторок – для активного спілкування, у середу можливі надходження. На четвер плануйте аналітичну роботу.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу у вашому житті можуть відбутися важливі зміни. На вихідних родина порадіє за ваші успіхи. У понеділок доведеться багато спілкуватися із незнайомцями. На вівторок відмовтеся від поїздки. У середу-четвер починайте організовувати свято для родини.  

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу не відмовляйтеся від задуманого. У неділю можна звертатися по допомогу. Понеділок – вдалий день для будь-яких починань. Вівторок і середа вимагають обережності, можливі травми. Четвер – для найдорожчих.

РИБИ

Не з’ясовуйте стосунків у п’ятницю: багато втратите. На вихідних  усе вирішите мирним шляхом.  У понеділок маєте сподобатися начальству й можна знайомитися з батьками наречених. Не беріть на себе забагато у вівторок-середу. У четвер можливі новини.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *