Гороскоп на 13-19 березня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У поїздку вирушайте у п’ятницю. На вихідних насолоджуйтеся родинними радощами та  роздавайте подарунки. Обережно з фінансами у понеділок і з технікою у вівторок. Не звертайтеся за допомогою в середу і бережіть здоров’я у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця сприятлива, коли комусь допоможете. Не поспішайте розчаровуватися в суботу: в неділю на вас очікує удача. Зробіть щось для родини в понеділок. Не користуйтеся транспортом у вівторок. В середу чекайте новин, у четвер добре попрацюйте.

БЛИЗНЮКИ

Не приймайте рішень у п’ятницю і стримуйте характер, щоби уникнути конфліктів на вихідних. Важливі справи можна починати у понеділок, у вівторок уникайте справ узагалі. В дорогу вирушайте в середу, у четвер проаналізуйте події.

РАК

Відкладіть покупки до понеділка. В суботу можливий прибуток, у неділю зробіть важливе для вас. У понеділок варто активно попрацювати й підготуватися до змін вівторка. Обережно в розмовах у середу. Четвер сприятливий для мандрівок.

ЛЕВ

Не приймайте  рішень у п’ятницю. Активно відпочивайте в суботу. Хтось чекатиме вашої допомоги в неділю. У понеділок-вівторок можливі зміни й несподіванки. Проаналізуйте ситуацію в середу і не залучайте нікого до справ у четвер.

ДІВА

Поїздка у п’ятницю-суботу має бути вдалою. Бережіть здоров’я у неділю. У  понеділок важливо все обдумати й прийняти рішення. Уникайте конфліктів у вівторок і не бійтеся спілкування у середу. У четвер перевірте свої фінансові справи.

ТЕРЕЗИ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. В суботу ваші справи будуть вдалими, у неділю уникайте витрат. Події понеділка й вівторка змусять вас і шукати допомоги й надавати її комусь іншому.

У середу й четвер уникайте будь-яких ризиків.

   СКОРПІОН

Тиждень проведіть спокійно: не відкривайте нових справ у п’ятницю й понеділок. Не грайте в азартні ігри на вихідних. У вівторок обережно витрачайте гроші.  У середу можливі нові знайомства, у четвер уникайте спілкування з неприємними людьми.

СТРІЛЕЦЬ

Скористайтеся удачею в п’ятницю і не звертайтеся по допомогу в суботу. Неділя й понеділок – не найкращі дні для важливих рішень. Тим паче, що у вівторок узагалі може багато що змінитися. Бережіть здоров’я в середу  й уникайте конфліктів у четвер.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю не ризикуйте здоров’ям. Не приймайте хибної допомоги в суботу  і не проґавте удачі в неділю. У понеділок зробіть якнайбільше, у вівторок і середу остерігайтеся травм і обережно з харчами. У четвер не позичайте нікому грошей.

ВОДОЛІЙ

П’ятниця – день травмонебезпечний. На вихідних можливі нові знайомства й незвичні справи. Удача понеділка надихне на важливі рішення у вівторок. Але у середу уникайте спілкування з тими, хто може позаздрити. У четвер не приймайте рішень.

РИБИ

Не відмовляйте в допомозі у п’ятницю. Зі змінами на вихідних справляйтеся самотужки. У понеділок вирішуйте родинні справи. Удача чекає на вас у середу, але вгадайте, у чому вона! Новини середи надихнуть на поїздку в четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *