Гороскоп для усіх знаків зодіаку на 11-17 серпня від астролога “Версій”

ОВЕН

У п’ятницю доведеться вирішувати сімейні проблеми. На вихідних можете розчаруватися в комусь з нових знайомих. Не починайте серйозного з понеділка. Вівторок – день для вдалих починань. У дорогу вирушайте в середу і не засмучуйтеся у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю варто починати оздоровчі процедури. На вихідних спробуйте пошукати додаткового заробітку. У понеділок-вівторок начальство поцінує вашу активність. У середу не спілкуйтеся з Левами або Терезами. На четвер призначайте ділові зустрічі.

БЛИЗНЮКИ

Не марнотратьте у п’ятницю, на вихідних залишитеся без грошей, коли вони саме знадобляться. У понеділок не проґавте удачу, вівторок сприятливий для важливих починань і рішень. У середу вдалою буде поїздка, у четвер гарний день для родинних справ. 

РАК

Вирушайте в дорогу у п’ятницю, на вихідних завадять нагальні родинні справи. Понеділок і вівторок для активної роботи і зустрічей із начальством. У середу пам’ятайте про небезпеку травматизму і не приймайте важливих рішень у четвер.

ЛЕВ

У п’ятницю можливий прибуток. У суботу уникайте неприємних ситуацій. Неділю проведіть із найдорожчими. Від понеділка починайте важливі справи, вівторок – для знайомств. У середу стримуйте бажання з кимсь посваритися. Четвер – для роботи.

ДІВА

У п’ятницю – все для дорогих вам людей. У суботу збирайтеся, у неділю вирушайте в дорогу. У понеділок зможете щось заробити, у вівторок вам знадобляться значні фінанси. Сімейні проблеми середи й четверга цілком залежать від вас.

ТЕРЕЗИ

Не пропустіть шансу п’ятниці, інакше в суботу на вас чекає розчарування. Неділя – просто для спілкування. Понеділок і вівторок сприятливі для вирішення сімейних проблем. У середу-четвер навпаки уникайте зайвого спілкування й розмов.

СКОРПІОН

Завершуйте нагальні справи у п’ятницю. На вихідних уникайте спілкування з начальством і старшими родичами. Не шукайте допомоги в понеділок і не хваліться грошима у вівторок. У середу уникайте конфліктів, у четвер – витрат.

СТРІЛЕЦЬ

Отримане у п’ятницю варто витратити на суботню поїздку. А в неділю уникайте користування транспортом. У понеділок не починайте поїздок, а вівторок – саме для мандрівок. Родинні справи вирішуйте у середу, четвер не сприяє для важливого.

КОЗЕРІГ

Не залишайте на вихідні невиконане. Вихідні з родиною будуть з гарними несподіванками. У понеділок робіть свої самотужки. Вівторок – для змагань та конкурсів. Хтось старший допоможе у середу. Четвер для важливих рішень.

ВОДОЛІЙ

Хтось старший допоможе вам у п’ятницю. На вихідні особливих сподівань не покладайте. На понеділок зустрічі не плануйте. Вівторок – для родинних справ. У середу доведеться багато спілкуватися. У четвер стережіться травм.

РИБИ

Не покладайте особливих сподівань на п’ятницю. У суботу вирушайте на відпочинок. У неділю можливі надходження з несподіваного джерела. У понеділок бережіть здоров’я, у вівторок-середу будьте обережні у спілкуванні. Четвер – гарний день для закоханих.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *