Мосійчук прийшов в Раду з годинником за $ 16 658, а дружина Луценка – з сумкою Dior

Аксесуари українського парламенту. Сезон осінь-2017.

Годинник Мосійчука від Roger Dubuis
Народний депутат з “Радикальної партії” Ігор Мосійчук нарешті засвітив свій коштовний годинник. Зазвичай він в парламент приходить в якихось бюджетних аксесуарах, а тут під час його виступу з трибуни встигли зафіксувати модель його швейцарського годинника.

Нардеп Мосійчук з годинником Roger Dubuis, фото: Аркадій Манн, “Країна”

Ігор Мосійчук носить годинник швейцарського бренду Roger Dubuis. Це модель Easy Diver Men Wristwatch 44 MM з лімітованої серії коштує $ 16 658 або 446 тис. 434 грн за курсом НБУ на 05.10.2017 року.
Зараз вони продаються тільки б /в і зі знижкою. Секонд-хенд можна замовити в онлайн магазині за $ 8329. Продавець стверджує, що вони “як новенькі”.
Аксесуар створений для любителів водних видів спорту, їх водонепроникність – 300 метрів. Циферблат виконаний із золота, а на ремінці – застібка з цього ж дорогоцінного металу.
Відзначимо, що цей годинник є в декларації Мосійчука за минулий рік, так як він зобов’язаний декларувати речі, вартість яких перевищує 100 прожиткових мінімумів на 1 січня звітного року (у 2016 році – 1378 грн).

Сумка Луценко від Dior
Дружина генерального прокурора Ірина Луценко не втомлюється приходити в Раду з дизайнерськими аксесуарами. Нагадаємо, що вона – власниця великої колекції сумок світових брендів.

Ірина Луценко з сумкою від Dior, фото: “Країна”

Модель сумки під назвою Diorissimo від модного дому Dior, з якої помітили Ірину Луценко, вперше побачила світ у 2012 році. За основу взяли знамениту сумочку Lady Dior, але збільшили в розмірі і виконали з м’якої шкіри. У нардепа Луценко сумка комбінованих кольорів – синій з вкрапленнями зі шкіри алігатора. Однак кольорова палітра цих сумок безмежна. Ціна аксесуару – $ 2980 або майже 80 000 грн.

Намисто Кужель від Chanel
Олександра Кужель з “Батьківщини” з’явилася в намисті від Chanel. Це нитка з чорних перлин з намистинами і логотипами бренду.


Олександра Кужель в намисто від Chanel, фото: “Країна”

Прикраса з японських перлин коштує близько $ 1650  або 44 тис. 220 грн. Ці прикраси зараз складно знайти в продажу, так як вони з вінтажній колекції.
До речі, схоже намисто, тільки з білих перлин є у лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко.

Савченко в одязі від українських виробників
Позафракційний депутат Надія Савченко завжди намагається виділитися серед народних депутатів. Взяти до прикладу костюм кольору хакі, в якому вона прийшла в парламент.

Савченко на робочому місці, фото: “Країна”

Це одяг від українського бренду M-Tac (ТМ “Мілітарист”) і, як зазначено на їхньому офіційному сайті, штани коштують 1 184 грн, а куртка – 1 750 грн.
А ось рюкзак Надії від бренду Kite німецької компанії Axent Gruppe і коштує він 900 гривень. Як зазначено на сайті, рюкзак береже поставу. Включає в себе ортопедичну спинку, м’яку ущільнену ручку, надійні замки, дві бічні кишені, відділення для ноутбука, кишеня для мобільного телефону. Вишивка на рюкзаку нагадує українську.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *